Bezár

Hírarchívum

Kreatív ajándékkészítés az SZTE-n

Kreatív ajándékkészítés az SZTE-n

2013. december 04.
1 perc

A közelgő ünnepekre való tekintettel az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ december 4-én ajándékkészítő foglalkozással várja a hallgatókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Egyre közeledik a karácsony, és híján vagy a jó ajándékötleteknek? Ne izgulj, az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ csapata, a Kortárs Aid segít! A Kreatív Kör következő foglalkozásán ugyanis díszes mécses tartók készítésére nyílik lehetőség, méghozzá befőttesüvegekből. Az se baj, ha nem nyerték el a tetszésed a gyertyák és mécsesek, a Kreatív Kör a jó hangulatáról és a remek ötletekről híres, így biztos rád talál az ihlet. Ahogy az elmúlt években is, a havonta jelentkező Kreatív Kör nemcsak kreatív környezetet és kikapcsolódási lehetőséget nyújt a ZH-időszakban, de közösségi élményt is jelent, teret adva az ismerkedésnek vagy egy jó beszélgetésnek.

 

A foglalkozás az SZTE hallgatóinak ingyenes, így minden kar hallgatóit szívesen látja a Kortárs Aid. Ha csak lazítanál egyet a vizsgaidőszak előtt, szeretnél egy jót beszélgetni, vagy meglepnéd a rokonságot kézi készítésű ajándékokkal, tudod, hol a helyed!

 

Időpont: december 4. (szerda), 14-18 óra között

Helyszín: az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központja (Szeged, Vitéz utca 17.)

További információ:

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek