Bezár

Hírarchívum

Kódvilág desing pályázat

Kódvilág desing pályázat

2014. augusztus 25.
1 perc

Design pályázatot hirdet képző- és iparművészek, művészhallgatók, designerek és minden más érdeklődő számára a vonalkódokkal és 2D kódokkal foglalkozó hazai szabványszervezet, a GS1 Magyarország. A felhíváshoz a vidéki, művészképzéssel foglalkozó közép- és felsőoktatási intézmények is csatlakoztak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A fennállásának 30. évfordulóját ünneplő nonprofit szervezet célja, hogy kreatív műalkotásokon keresztül mutassa be a vonalkód és 2D kód technológiát, ami nemcsak az üzleti életben, de a mindennapokban is egyre fontosabb szerepet kap. Ezért hirdetnek design pályázatot, amelyen bárki indulhat, aki elmúlt 16 éves, és akit megihlet az azonosítási kódok csíkos és kockás világa, és úgy érzi, ezt kellő kreativitással meg is tudja jeleníteni egy alkotásban, legyen az festmény, grafika, szobor, használati tárgy, ruha, fotó vagy akár videófilm.

A pályázóknak a kodvilag.hu weboldalon kell regisztrálniuk, részletes információkat is itt találnak.

A pályázat beadásának határideje 2014. szeptember 30-a, a pályázatra beérkezett alkotásokat a szakma és a szélesebb közönség egyaránt zsűrizi.

A pályázat legjobbjait értékes nyereményekkel jutalmazzák, a fődíj 160 000 forint, a második helyezett 80 000, a harmadik 40 000 forintos pénzjutalomban részesül. A közönségdíjas alkotás készítője tabletet, illetve más mobileszközt kap.

A pályázat színvonalát országos művészeti összefogás szavatolja, melyben felkérést kaptak a csatlakozásra az ország jelentős művészeti oktatási intézményei.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek