Bezár

Hírarchívum

Karácsonyi műsort adtak a gyermekklinikán

Karácsonyi műsort adtak a gyermekklinikán

2014. december 18.
1 perc

Zenés-énekes gyerekműsorral, alapítványi előadással és ajándékátadással tarkított karácsonyi ünnepséget rendeztek 2014. december 16-án az SZTE ÁOK gyermekklinikáján.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Összevont karácsonyi ünnepséget tartottak a gyermekklinika dolgozóinak. A nyitóműsorban általános iskolás diákok klasszikus karácsonyi dalokkal és zenés műsorral örvendeztették meg a jelenlévőket. Ezt követően a Nem Adom Fel Alapítvány képviseletében Nagy Gyula és Császár Angelika beszéltek arról, hogy mit is jelent manapság látássérültként élni, miként lehet a veszteségen túllépve példamutató emberként élve önkéntesként segíteni azokat, akik hasonlón mennek keresztül. Császár Angelika még a vakvezető kutyáját is bemutatta, megosztva tapasztalatait az állattal való együttműködésről.

A műsor során a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szeged-Csanádi Egyházmegye képviselői különféle ajándékokat adtak át a klinika dolgozóinak, melyekkel a beteg gyermekeket lephetik meg. A program zárásaként átadták „A Dr. Tekulics Péter a Gyermekekért Alapítvány” elismeréseit. Idén a legjobb gyakornoknak a bizottság Etlinger Péter sebészgyakornokot választotta. Az intézmény legkiemelkedőbb támogatója Balog László építész lett, míg a legjobb osztálynak a hematológiai osztályt választották.

 

SZTEinfo – Őszi Tamás


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek