Bezár

Hírarchívum

A Davis-kupa Zöld Családi és Sport Napján az SZTE

A Davis-kupa Zöld Családi és Sport Napján az SZTE

2014. május 08.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem is részt vesz 2014. május 10-én a Magyar Tenisz Szövetség által rendezett szegedi Davis-kupa-forduló kapcsolódó programján, a Zöld Családi és Sport Napon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A férfi tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna III-as csoportjának szegedi salakpályás tornáján Magyarország legjobbjai eddig veretlenül menetelnek, és 2014. május 10-én 11 órától Grúzia ellen mérkőznek az osztályozón, ahol a tét az euro-afrikai zóna II-es csoportjába kerülés.

 

A rájátszás napján a szervezők érdekes és izgalmas programokkal várnak mindenkit az újszegedi Gellért Szabadidőközpontba! „Míg apa szurkol a magyar fiúknak, addig anya válogathat a biopiacon fellelhető portékék közül, a gyermek pedig ugrálóvárazhat, kipróbálhatja a miniteniszt, vagy akár játékos vetélkedőn vehet részt” – ajánlják az eseményt. Lesz továbbá strandtenisz, touch tennis és cardio tenisz is. Az eszközöket a Magyar Tenisz Szövetség biztosítja. A rendezvényen a környezettudatosság jegyében mutatkozik be, állít ki a Szegedi Tudományegyetem és öregdiák-szervezete, az SZTE Alma Mater is. A családi nap eseményeire a belépés ingyenes.

 

Bővebb információ az alábbi oldalon található.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek