Bezár

Hírarchívum

Europass-Erasmus Karriernap

Europass-Erasmus Karriernap

2014. szeptember 30.
1 perc

A Tempus Közalapítvány 2014. október 7-én Europass-Erasmus Karriernapot szervez Budapesten, amelyre volt külföldi ösztöndíjas hallgatók jelentkezését várják. A programon előadások és tanácsadások nyújtanak segítséget a karrierépítésben, önéletrajzírásban, külföldi munkavállalásban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tanulmányaid végén tartasz, és bizonytalan vagy, hogy merre és hogyan tovább? Zavarba hoznak az olyan szavak, mint álláskeresés, motivációs levél vagy épp az én-márka? Szeretnéd vonzóbbá és egyedibbé tenni önéletrajzodat? Részt vettél az Erasmus programban és nem tudod, ezt miként mutasd be álláskereséskor? Hogyan tudod bemutatni képességeidet az Europass dokumentumok segítségével? Az Europass-Erasmus Karriernap során ezekre és sok más hasonló kérdésre kapnak gyakorlati választ a résztvevők. A HR- és karrier-tanácsadók által vezetett workshopok lehetőséget kínálnak a volt Erasmus-ösztöndíjas hallgatóknak, hogy az álláskereséshez és karrierépítéshez szükséges tudással gyarapodjanak és magabiztosan lépjenek be a munka világába.

A hallgatók a nap folyamán 7 kiscsoportos tanácsadásból válogathatnak az alábbi témakörökben: álláskeresési technikák, önéletrajz- és motivációslevél-írás, munkavállalói én-márka, felkészülés az állásinterjúra, nemzetközi tapasztalatok a CV-ben, külföldi munkavállalás és bizonyítványok külföldi elismerése, próba állásinterjú és egyéni CV-tanácsadás.

A programon a részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött, amit még 2014. október 1-ig lehet megtenni itt.

Helyszín: Randstad Hungary Kft., 1024 Budapest, Lövőház utca 39., II. emelet

 

SZTEinfo


Erasmus_karriernap

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek