Bezár

Hírarchívum

Kedvezményes színházbérlet egyetemistáknak

Kedvezményes színházbérlet egyetemistáknak

2014. szeptember 02.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói kedvezménnyel válthatnak bérletet a Szegedi Nemzeti Színház előadásaira. Az új évadban 14 előadást tűznek műsorra a Nagyszínházban és a Kisszínházban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az új évadban 14 előadással jelentkezik a Szegedi Nemzeti Színház, ezekre már lehet bérleteket váltani. Az évadra szóló bérlettel további kedvezményekhez is hozzá lehet jutni: a bérlettulajdonosok 30 százalékos kedvezményt kapnak a szegedi Novotel Hotel éttermének a la carte kínálatából, továbbá szállodai kedvezményeket is igénybe vehetnek.

A Nagyszínházban az új évadban hét produkciót láthat a közönség, műsorra tűzik a Machbeth, A víg özvegy és a Tosca című operákat, a gyermekek a Szökevény csillagok című daljátékot és a Hoppláda című mesejátékot tekinthetik meg, a Kurázsi mama Brecht-darabbal is jelentkezik a társulat, a Szegedi Kortárs Balett premierje pedig áprilisban látható, a Daphnis és Chloé című darabot mutatják be.

A Kisszínházban A vasgróf című ősbemutatóval kezdődik az évad, a közönség láthatja a Svejk, a derék elsőháborús katona, Az üvegcipő és az Ahogy tetszik című vígjátékokat, megtekintheti a Frankenstein című színművet, valamint A gyertyák csonkig égnek és a Farsangi Kalamajka című, két egyfelvonásos operát. A Szegedi Kortárs Balett az Insomnia című darabot adja elő.

Az SZTE EHÖK-bérletek – amelyekkel öt előadást lehet megtekinteni – ára 6650 forint.

A bérletekről és az előadásokról további információ a Szegedi Nemzeti Színház honlapján olvasható.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek