Bezár

Hírarchívum

Teniszversennyel ünneplik az SZTE ÁOK Sportpálya újjászületését

Teniszversennyel ünneplik az SZTE ÁOK Sportpálya újjászületését

2014. szeptember 11.
2 perc

Az Általános Orvostudományi Kar 23 millió forintból korszerűsítette sportközpontját. A megújult létesítményt 2014. szeptember 13-án avatják fel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Korábban több fórumon láttak napvilágot aggodalmak azzal kapcsolatban, hogy az SZTE ÁOK (SZOTE) Sportpálya a nagyszabású klinikai beruházások miatt megszűnik, ezek a félelmek szerencsére nem bizonyultak reálisnak. Sőt, az idén 40 éves sportcentrum 2014. szeptember 13-tól megújulva várja a sportolni vágyókat!

A munkálatok az új salakburkolatot, kerítést és hálókat kapó teniszpályák mellett érintették a kosárlabdapályákat is. A kosárlabdapályák felújítása során a pályákra új, fix streetballpalánkokat helyeztek el láncos gyűrűvel, a pályák burkolatát kiegyenlítették, illetve ahol szükség volt rá, ki is cserélték.

A rekonstrukció érintette a sportpályát kiszolgáló közel 130 négyzetméter alapterületű épületegyüttest is, amelyben az irodák és a raktár mellett korszerűsítettek 3 külön bejáratú öltözőblokkot is. A munkálatok során többek között a teljes padlóburkolat és a vizes helyiségekben a falburkolat cseréjét végezték el, a teljes tető új szigetelést kapott a bádogelemek teljes cseréje mellett, sor került a szennyvízelvezetési és elektromos rendszer ellenőrzésére és javítására, valamint műanyag nyílászárókat tettek az elöregedettek helyére.

A két hónapig tartó kivitelezési munkálatokat a Berill Invest Kft. a létesítmény folyamatos üzemelése közben, két ütemben végezte el. A felújítás összköltsége meghaladja a 23 millió forintot, amelyet az SZTE Általános Orvostudományi Kar saját költségvetéséből fedezett.

A megújult sportközpont ünnepélyes megnyitójára 2014. szeptember 13-án, szombaton 8.30 órakor kerül sor. A megújulását teniszversennyel ünneplik, melyre szeptember 12-én, pénteken 12 óráig lehet nevezni férfi páros és vegyes páros kategóriában személyesen a pályán vagy e-mailben (borombos1981@gmail.com) Borombós Attilánál.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek