Bezár

Hírarchívum

szen2015_kiemelt_nagy

Idén is Szegedi Egyetemi Napok

Idén is Szegedi Egyetemi Napok

2015. április 14.
2 perc

Három feledhetetlen nap, a hazai zenei élet krémje és több ezer SZTE-s hallgató! Ezt nyújtja Szeged egyik legújabb fesztiválja, a Szegedi Egyetemi Napok, azaz a SZEN. 2015. április 23-25. között második alkalommal rendezi meg a SZEN-t az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Több más felsőoktatási intézmény után a múlt évtől az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat is saját fesztivált szervez. A három napos rendezvény még a hivatalos fesztiválszezon előtt ad alkalmat arra, hogy a fiatalok a vizsgaidőszak előtt, a félév zárásaként kikapcsolódjanak, szórakozzanak.


A II. Szegedi Egyetemi Napok 2015. április 23-25 között a Hattyas soron várja a fesztiválozókat. A programhoz igazodva 2015. április 24. péntek rektori szünet – a nappali tagozatos hallgatóknak.


Kapunyitás: 2015. április 23-án, csütörtökön 19 órakor. A nagyszínpadon fellép: Akkezdet Phiai, Szabó Balázs Bandája, Supernem, majd 00:15- től EHÖK DJ WARMUP, UVCT SHOW (Wondawulf / Jumodaddy) és Dj Palotai.


Pénteken, április 24-én a Carbonfools, a Magna Cum Laude, EHÖK DJ WARMUP, Julia Carpenter és a Stereo Palma szórakoztatja a fesztiválozókat.


Április 25-én, szombaton az RTL KLUB tehetségkutatójának egyik kiemelkedő csapata, a Shudras lép színpadra, majd az est hátralévő részében a Punnany Massif, az EHÖK DJ WARMUP, Edo Denova, Andro, DJ Afus, DJ Gesbin és Vicktor Smith gondoskodik a fergeteges hangulatról.

A fesztiválozóknak a II. Szegedi Egyetemi Napokon mindhárom éjszaka lehetőségük adódik a BEER PONG izgalmait is kipróbálni a Szegedi Bírpong Kollektíva jóvoltából.


A három napra szóló elővételes bérlet az SZTE-s hallgatóknak 2.000 forint, külsősöknek 3.000 forint. Az elővételes jegyek 2015. április 22-ig az Ady téri SZTE Ajándékboltban és a JATE KLUB-ban vásárolhatók meg. A helyszínen vásárolt bérletek ára: SZTE-s hallgatóknak 2.500 forint, külsősöknek 3.500 forint. Napijegyek: SZTE-s hallgatóknak 1.500 forint, külsősöknek 2.000 forint.


Online jegyértékesítés külsősöknek itt


További információ: II. Szegedi Egyetemi Napok


Kedvcsinálóként:


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek