kiemelt_kutatas_imazsfilm

Imázsfilmekkel erősíti nemzetközi beiskolázását az SZTE

A nemzetköziesítés jegyében új, az egyetem oktatási potenciálját és kiemelt kutatási területeit bemutató imázsfilmeket készített a Szegedi Tudományegyetem. Az angol nyelvű, dinamikus kisvideókkal az intézmény az elsősorban az interneten tájékozódó külföldi diákok érdeklődését szeretné felkelteni az SZTE-n elérhető széleskörű képzések és kutatási lehetőségek iránt.

Education_ImageFilm_UniversityOfSzeged-2Bízunk benne, hogy a rövidfilmek hatékony eszközei lesznek a nemzetközi beiskolázási marketingtevékenységünknek. Mivel rövid, dinamikus, a mai fiatalok igényeinek megfelelő videókat szerettünk volna készíteni, a célunk nem az volt, hogy az SZTE teljes oktatási palettáját és kutatási tevékenységét bemutassuk, hiszen 2,5-3 percben ez lehetetlen egy ekkora intézmény esetében. A kutatási- és fejlesztési videóban a kiemelt és egyben látványos területekre, valamint az SZTE ipari- és partneri együttműködéseire fókuszáltunk, míg az oktatás tekintetében az SZTE-s hallgatói életérzést szeretnénk közvetíteni, a legfontosabb tények közlése mellett. Az oktatási- és kutatásfejlesztési imázsvideókat az SZTE Közkapcsolati Igazgatóság koordinálásával a Neeed kreatív ügynökségtől, a többszörös díjnyertes, volt SZTE hallgató, Guba Gergő és társai készítették, akik három ajánlatos, nyílt, egyszerű beszerzésen nyerték el a megbízást.

 

A mostani kisfilmekkel egyidőben elkészült egy magyar és angol nyelvű összegyetemi imázsfilm is, ami az SZTE teljes tevékenységi körébe (oktatás, kutatás, egészségügy stb.) betekintést enged. Ennek publikálásra a beiskolázási kampány egy későbbi szakaszában kerül sor.

 

Amennyiben elnyerték tetszésedet, kérjük, oszd meg minél több fórumon.

 

A Szegedi Tudományegyetem oktatási tevékenységét bemutató kisfilm itt tekinthető meg.

 

Az Egyetemünk kutatási tevékenységéről készült film pedig itt látható.

 

A filmek a TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002 azonosító számú, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” című projekt keretében valósultak meg.


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


bulik-patrikBulik Patrik – MK: műszaki menedzser

A szakmai gyakorlattal és a duális képzés bevezetésével már egyetemistaként lehetőségünk nyílik valódi munkatapasztalat szerzésére. Nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas az SZTE, hallgatóként megannyi ösztöndíjra pályázhatunk a világ számos országába. Az egyetemi élet szerves része persze a kikapcsolódás is, melyhez sportolási, kulturális lehetőségeket és kedvezményes belépőket biztosítanak.




Fulep_GaborFülep Gábor - ÁOK, általános orvos

Több oka van annak, hogy a Szegedi Tudományegyetemre járok orvosi karra. Az egyik legfontosabb, hogy mindig nagyon jókat hallottam az itteni képzésről, a másik az, hogy Budapestre nem szerettem volna menni, mert már volt tapasztalatom a fővárosi életformáról. Szeged egy vidéki nagyváros, ahol kedvesebbek az emberek, összetartóbb a diákság, ez a tapasztalatom. Mindig is a kémia és biológia állt hozzám közel, ezért nem volt kérdéses számomra a továbbtanulás. A gyakorlati lehetőségeket külön kiemelném az SZTE Általános Orvostudományi Karán, mindenkinek csak ajánlani tudom!

További hallgatói vélemények >>>