Bezár

Hírarchívum

Idén újra EcoCamp tehetséggondozó tábor az SZTE-n

Idén újra EcoCamp tehetséggondozó tábor az SZTE-n

2015. június 04.
1 perc

2015. július 13. és 18. között 9-12. évfolyamos középiskolások számára szervez ingyenes tehetséggondozó tábort a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara. A pénzügyi ismereteket középpontba helyező táborba június 10-ig várják a jelentkezést.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A tábor alapvető célja a középiskolások pénzügyi, gazdasági ismereteinek, probléma centrikus látásmódjának a fejlesztése életkorukhoz illeszkedő, játékos formában, illetve a tanulók érdeklődésének felkeltése a gazdasági, pénzügyi terület iránt. A tábor célja emellett a résztvevők kikapcsolódásának biztosítása, egymás megismerése, továbbá kapcsolatok, együttműködések kiépítése.


Az EcoCamp programját arra találták ki, hogy egy nyári, jó hangulatú táborban szerezzenek ismereteket a középiskolások a pénzügyekről és a gazdaságról. A középiskolások pénzügyi ismereteinek bővítése mellett a tehetséges diákok aktuális kutatási témákba való bevonása is megtörténik. Az önálló alkotó munka előtérbe kerülése kapcsán a diákok komplex fejlesztési programhoz kapcsolódhatnak a tábor programja révén, ahol a tudományos problémák megismerése mellett például adatrendszerező, problémaazonosító, szociális, előadói, prezentációs készségeik, képességeik is fejlődnek.


A táborban való részvétel ingyenes. A résztvevőknek térítésmentesen biztosítanak szállást, napi háromszori étkezést, illetve részvételt a szabadidős programokon.


A jelentkezés határideje 2015. június 10. A jelentkezéshez tanári ajánlás szükséges, melyben egy középiskolában tanító kolléga igazolja a jelölt alkalmasságát.


További információ: EcoCamp

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek