Bezár

Hírarchívum

Online gyerekekről, offline szülőkről tart előadást Tari Annamária

Online gyerekekről, offline szülőkről tart előadást Tari Annamária

2015. május 05.
1 perc

Folytatódik az SZTE JGYPK Mentor(h)áló 2.0 Program és az IH Rendezvényközpont közös pedagógiai esték sorozat. 2015. május 7-én 18 órától az IH Rendezvényközpontban Tari Annamária klinikai szakpszichológus tart előadást „Online gyerekek, offline szülők: Digitális szakadék és ami mögötte van” címmel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem és konzorciumi partnerei az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül támogatást nyertek a TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008 számú, „Mentor(h)áló 2.0 Program” című projekt megvalósítására. A projekt részeként működő Mentor(h)áló Klub pedagógiai és a pedagógia társterületeihez illeszkedő témákban esti előadásokat, beszélgetéseket szervez Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Az előadássorozat következő állomásaként 2015. május 7-én, csütörtökön 18 órától Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta beszél a fogyasztói társadalom és annak hatása az X, Y és Z generációkra témáról.


A szakpszichológus Y-generáció és Z-generáció című könyveiben elmagyarázza és megérteti az olvasóval, hogy a mai tizenévesek és huszonévesek miért olyanok, amilyenek. Előadásában beszél arról, hogyan mélyül a digitális szakadék a mai szülők és gyermekeik között és megpróbál használható megoldásokat, stratégiákat kínálni a régi és új nemzedékek közti szakadékok áthidalására.


További részletek itt


Facebook eseményoldal: itt

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek