Bezár

Hírarchívum

Külföldi végzett hallgatók találkozója a Szegedi Tudományegyetemen

Külföldi végzett hallgatók találkozója a Szegedi Tudományegyetemen

2015. március 02.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, Fogorvostudományi Kara és Gyógyszerésztudományi Kara közös ALUMNI találkozóra hívja a 1985 óta végzett hallgatóit az angol nyelvű képzés megindításának harmincadik évfordulója alkalmából.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az öregdiák találkozó nagyszerű alkalom arra, hogy a tavaly, vagy akár évekkel ezelőtt végzettek újra találkozzanak egykori évfolyamtársaikkal, oktatóikkal, az egyetemi közösséggel.


Az eseménydús ALUMNI hétvégét 2015. szeptember 18-20. között tartják, az angol képzési programok egykori hallgatósága számos közös eseményen elevenítheti fel szegedi élményeit és mutathatja be szakmai életútját, sikereit. A programban – többek között – városnézés, szakmai workshop, kulturális műsor, piknik és sportesemény is szerepel.


A szervezők a különleges öregdiák-találkozó előkészítéseként kérik az egykori hallgatókat, hogy regisztráljának az erre a célra létrehozott adatbázisban. Az elsőként regisztráló 100 személy ingyenesen vehet részt a szeptemberi ALUMNI hétvégén.

Az öregdiákokban a szegedi egyetemi életérzést egy rövid videó is feleleveníti, mely itt érhető el.


További információ itt: Külföldi Alumni Hétvége

A rendezvényre regisztrálni itt lehet: regisztráció

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek