Bezár

Hírarchívum

Jótékonysági hangverseny a Korábban Érkeztem Alapítvány javára

Jótékonysági hangverseny a Korábban Érkeztem Alapítvány javára

2015. szeptember 09.
1 perc

Jótékonysági komolyzenei koncertet szerveznek 2015. szeptember 21-én 19 órakor a megújult szegedi dómban a Korábban Érkeztem Koraszülött Alapítvány javára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater Iroda szoros együttműködésben áll a Korábban Érkeztem Alapítvánnyal, mely nagy támogatást nyújt a szegedi gyermekklinikának. Az Alapítvány javára rendezett 2015. szeptember 21.-i esten hangversenyt ad Miklósa Erika és a Szegedi Szimfonikus Zenekar, közreműködik Vajda Júlia operaénekes, valamint Szauer Bianka és Tóth Bettina hárfa virtuózok.


Miklosa_Erika_Jotekonysagi_Koncert


A koncerten befolyt összegből a Korábban Érkeztem Alapítvány a szegedi klinikák területén Anyaszállás létrehozását tűzte ki célul. Ezzel megteremtve az esélyét annak, hogy a koraszülött gyermekek és szüleik egymás mellett lehessenek. Ugyancsak meghatározó a korábban érkezett újszülöttek első ellátása, ahol a szakemberek mellett a körülmények és eszközök is meghatározó szerepet játszanak. Az alapítvány által beszerezni kívánt újszülött melegítő és újraélesztő asztal korszerű feltételeket biztosít a szegedi klinikáknak, növelve a koraszülött gyermekek egészséges élethez való esélyét.


A jótékonysági koncert meghívója itt olvasható


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek