Bezár

Hírarchívum

Marketingest és ápolót is keresnek - Gyakornoki program indul az SZTE-n

Marketingest és ápolót is keresnek - Gyakornoki program indul az SZTE-n

2015. szeptember 03.
1 perc

Alternatív Gyakornoki Programot hirdet az SZTE Karrier Iroda. Nyolc karhoz tartozó egyetemi egység és civil szervezet közel harminc pozíciója közül választhatnak a jelentkezők. A 120 órás gyakorlatért cserébe 2 kreditpont jár.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Gyakorlati tudást, tapasztalatot szerezhetnek azok a hallgatók, akik jelentkeznek az SZTE Karrier Iroda által hirdetett Alternatív Gyakornoki Programra. A lehetőség elsősorban azoknak szól, akiknek nincs kötelező szakmai gyakorlata vagy azon túl más szakterületen, rugalmasabb rendszerben is szeretnék kipróbálni magukat.


A jelentkezők nyolchoz karhoz tartozó egyetemi egység és civil szervezet közel harminc pozíciója közül választhatnak. Dolgozhatnak többek között az SZTE Közkapcsolati Igazgatóságán újságíró, fotós vagy marketing gyakornokként, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán ápoló gyakornokként vagy a Szegedi Vízisport Egyesületnél szabadidősport szervezőként.


A gyakorlat számos előnnyel jár: a hallgató többek között gyarapíthatja kapcsolati tőkéjét, betekintést kaphat az általa választott egység mindennapjaiba, valódi tapasztalatra tehet szert a munka világából. A gyakorlat során egy mentor támogatja a fejlődését, aki a projekt végén értékeli is a hallgató teljesítményét.


További részleteket és a jelentkezéssel kapcsolatos feltételeket az SZTE Karrier Iroda weboldalán, erre a linkre kattintva olvashatnak el az érdeklődők:


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek