Bezár

Hírarchívum

Nyelvi kavalkád az SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézetben

Nyelvi kavalkád az SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézetben

2015. szeptember 14.
1 perc

Ingyenes próbanyelvvizsgák, idegen nyelvű játékok, előadások és hallgatói fórumok várják az érdeklődőket 2015. szeptember 24-én. Egész nap Nyelvi kavalkádot rendez az SZTE IKI Szegeden, a Honvéd tér 6. szám alatti épületben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2015. szeptember 24-én, csütörtökön reggel 8 órától este 6 óráig színes programok kavalkádja fogadja a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Idegennyelvi Kommunikációs Intézet (IKI) szegedi, Honvéd tér 6. szám alatti épületébe látogatót.

Az SZTE IKI Nyelvi kavalkád elnevezésű programjai iránt érdeklődő folyamatosan tesztelheti tudását az Origo írásbeli és szóbeli próbavizsgáin angol, francia, német, olasz, spanyol és orosz nyelven. A hivatalos feladatsorokon kívül játékos módon is lehet gyakorolni: hogy boldogul az ember az angol keresztrejtvénnyel vagy sport kvízzel, milyen a Scrabble-t németül játszani, és vajon mennyi idő megtanulni a cirill betűket?

Lehetőség nyílik külföldi diákokkal beszélgetni, hallgatói fórumokon és interaktív angol előadáson részt venni. A szakmai előadások témái pedig aktuális kérdések, kezdve a gépi fordítás nehézségeitől, a szaknyelvi fordítás technikáin át a nyelvtanulásban segítő szótárakig és weboldalakig.

 

A részletes program itt olvasható.


A meghívó itt letölthető.

SZTEinfo - Szalai Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek