Bezár

Hírarchívum

Olvasói elégedettségére kíváncsi az SZTE Klebelsberg Könyvtár

Olvasói elégedettségére kíváncsi az SZTE Klebelsberg Könyvtár

2016. április 27.
2 perc

Idén is megméri olvasóinak az elégedettséget a Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtár. A kérdőívek kitöltésének a határideje: 2016. május 11.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Öt ajándékcsomagot sorsolnak ki azok között az olvasók között, akik válaszolnak az SZTE Klebelsberg Könyvtár e-kérdőívére. 2016. április 27-től május 11-ig érhető el elektronikusan az az űrlap, amellyel olvasói elégedettségét méri föl az egyetemi bibliotéka.

 

– Várjuk szeretettel a visszajelzéseket, megjegyzéseket a könyvtárunkkal és a szolgáltatásainkkal kapcsoltban – fogalmazott Keveházi Katalin, az SZTE Klebelsberg Könyvtár főigazgatója. – Fontos az ilyen típusú visszajelzés is, mert így tudjuk összehangolni azt, amit mi szeretnénk megvalósítani azzal, amit a hallgatóink, olvasóink várnak tőlünk. Ilyen volt a múltban például a raktári kölcsönzési idő lecsökkentésének az igénye.

 

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár olvasói elégedettség mérésének az eredménye a hosszabb nyitva tartás, a kölcsönzési idő megnövelése, a tankönyvek újrakölcsönzésének lehetősége és a Szieszta-polc is. Most folyamatban van az egyetemi könyvtárban a WiFi bővítés és az új katalógus tesztelése.

 

– A kitöltési kedvet szeretnénk növelni azzal, hogy az idén a válaszolók között öt ajándékcsomagot sorsolunk ki – jelentette be az egyetemi könyvtár főigazgatója.


SZTE_KK_Elegedettsegmeres

 

Tehát 2016. április 27-én elindult a felmérés, amely 2016. május 11-ig tart. A kérdőív kitöltésére elektronikus úton van lehetőség, itt.

A kérdőívet a külföldi hallgatók számára is összeállították.

 

Az immár hagyományos akció eredményességéről képet adnak a korábbi felmérések.

Összefoglaló az SZTE Klebelsberg Könyvtár korábbi elégedettségméréseink eredményeiről:

2013,

2014.

Tájékoztatót adott ki az SZTE Klebelsberg Könyvtár a felmérések leggyakoribb felvetéseivel kapcsolatban. Ez az összegzés elérhető elérhető itt.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek