Bezár

Hírarchívum

golyatabor_honlap1

Összegyetemi Gólyatábor - Rektori Szünet az elsőéves hallgatók számára

Összegyetemi Gólyatábor - Rektori Szünet az elsőéves hallgatók számára

2016. augusztus 31.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata 2016. szeptember 8-10. között szervezi meg a The Welcome Camp – Összegyetemi Gólyatábort. Erre figyelemmel az SZTE rektora rektori (oktatási) szünetet engedélyez 2016. szeptember 9-re (péntekre), a nappali tagozatos elsőéves hallgatók számára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Igazi zenei fesztivál várja a szórakozni vágyókat, idén nem csak hazai, hanem nemzetközileg is ismert fellépők veszik birtokba az Összegyetemi Gólyatábor színpadát a szegedi Partfürdőn. A rendezvény kapui mindenki számára nyitottak, így együtt szórakozhat egyetemista és nem egyetemista egyaránt.


„A fellépőgárda összeállítása során a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a számára kikapcsolódást jelentő programot.” - mondta Patai Ádám, az EHÖK sajtófőnöke. Három színpad várja majd a fesztiválozókat a partfürdőn; a nagyszínpadon többek között a brit X-faktor győztes James Arthur, az ausztrál Pendulum Dj Set & Verse és a szintén brit Sigma Dj Set lép fel, a magyar zenekarok közül pedig, a teljesség igénye nélkül, a Brains-t, a Kiscsillagot, a Bohemian Betyars-t vagy épp a Supernem-et érdemes megemlíteni.


A 90-es évek zenéinek szerelmesei szintén ne keseredjenek el, hiszen külön sátor kap helyett ezen műfaj kedvelőinek. Az „I Love Retro” keretein belül az Animal Cannibals, DJ Dominique, a Desperado, a Splash, a Happy Gang vagy épp Csordás Tibi (Fiesta) koncertjén bulizhatnak az érdeklődők.


„Az idei év egyik újítása a harmadik sátor, az úgynevezett kultúrblokk.” - tette hozzá Lukács Levente, az EHÖK Rendezvényszervező Bizottságának elnöke, a rendezvény főszervezője. A kultúrblokkban mindhárom este egy-egy, egymástól teljesen különböző műfaj képviselteti magát. A nyitónapon Rozsdamaró Táncház, a másodikon Salsa est, a zárónapon pedig Jampec Party pezsdíti majd fel az amúgy is kiválónak ígérkező rendezvényt.


Jegyvásárlási és további információk az esemény Facebook oldalán, a rendezvény Facebook eseményén, illetve a Jate Klub honlapján.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek