Bezár

Hírarchívum

Pályázati felhívás Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív Díjra

Pályázati felhívás Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív Díjra

2016. február 29.
1 perc

A Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területéről. A pályamunkákat április 15-ig várják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület 2012. december 12-én alapította meg a Gran Prize díjalapot. A díj egyének, csoportok, cégek, egyesületek, szervezetek, intézmények vagy egyetemi hallgatók, hallgatói csoportok számára adható a GRAN PRIZE díjbizottság döntése alapján. A díjátadóra minden év májusában kerül sor az ünnepélyes GRAN Gála keretében.


A pályázat tartalmi követelményei:

  • személyes szakmai önéletrajz
  • a pályamű pontos leírása, előnyeivel, különös tekintettel annak újdonságtartalmára
  • maximum 10 oldal, csatolt dokumentumok nélkül
  • kiegészítő dokumentumok, amelyek kapcsolódnak a pályamű és a pályázat megítéléséhez

A pályázati anyagot elektronikus formában kérik benyújtani, a www.swedishchamber.hu, Gran Prize menüponton belül, Pályázat feltöltése almenübe belépve. (Word, Excel, PDF és JPG formátumban.)


A bírálat során figyelembe veszik – többek között – az újszerűséget, a társadalmi felelősségérzetet, a környezettudatosságot és a gazdasági hasznosítás potenciálját is. A benyújtott pályázatokból 5 pályaműből álló úgynevezett shortlist készül. A díjbizottság maximum 10 perces személyes meghallgatásra hívja ezeknek szerzőit.


A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. április 15.


Részletes pályázati felhívás és további információ itt.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek