Bezár

Hírarchívum

Könyvbemutató az SZTE Mezőgazdasági Karán

Könyvbemutató az SZTE Mezőgazdasági Karán

2016. szeptember 13.
1 perc

Bemutatták a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának három, közelmúltban megjelent könyvét az intézmény tanácstermében – adta hírül a promenad.hu.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Mezőgazdasági Kar könyvbemutatóján a könyvek szerzői, lektorai mellett megjelentek azok a partnerek, akikkel együtt dolgoznak az SZTE MGK oktatói a különböző kutatási témákon, vagy a duális képzésben. Az SZTE MGK új kiadványaira kíváncsiak voltak a Gregus Máté Szakközépiskola diákjai is, valamint a felsőoktatási intézmény oktatói és kutatói – tudósít a promenad.hu.

Süli-Zakar Tímea és Jakab Péter „Környezetkímélő és fenntartható gazdálkodás” című könyvét Monostori Tamás intézetvezető főiskolai tanár mutatta be az érdeklődőknek.

Lantos Ferenc „Agrochemistry” című, angolul megjelent kötetéről maga a szerző beszélt az érdeklődőknek.

Horváth József és Komarek Levente „A világ mezőgazdaságának fejlődési tendenciái” című könyvét Vásáry Miklós habilitált egyetemi docens, valamint EU referens és Makra László egyetemi tanár ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Horváth József a kar dékánja – a promanád.hu összegzése szerint – elmondta: az új kiadványokat tankönyvként és szakkönyvként is használják majd, illetve remélik, hogy más oktatási intézmények is hasznosítani tudják ezeket a köteteket.

SZTEinfo

Forrás: promenad.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek