Bezár

Hírarchívum

szen_2017

Külföldi sztárfellépő és az ország legnépszerűbb zenei előadói a Szegedi Egyetemi Napokon!

Külföldi sztárfellépő és az ország legnépszerűbb zenei előadói a Szegedi Egyetemi Napokon!

2017. április 03.
1 perc

Három feledhetetlen nap, külföldi sztárfellépő, a hazai zenei élet legjobbjai és több ezer SZTE-s hallgató! Ezt nyújtja a Szegedi Egyetemi Napok, azaz a SZEN. 2017. április 27-29. között Téged is vár a SZEN az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat szervezésében a Hattyas sori Sportközpont területén.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Egyetemi Napok hagyományosan a tavasz első olyan rendezvénye az egyetemen, ahol egyetemisták és nem egyetemisták közösen szórakoznak az ország legnépszerűbb zenekarainak és lemezlovasainak koncertjein.


- Idén talán az Egyetemi Napok legszínesebb fellépőlistáját sikerült összehozni, annak ellenére kapkodják a bérleteket, hogy a fellépőgárda teljes listáját még nem hoztuk nyilvánosságra. Igyekszünk mindig arra törekedni, hogy mindenki találjon magának olyan fellépőt, akinek a koncertjén önfeledten szórakozhat és pár estére kiszakadhat a hétköznapokból. Évről-évre külföldi előadókkal próbáljuk színesíteni a fesztiváljainkat, idén a Suniversity Days is otthont ad egynek, aki nem más, mint a brit lemezlovas, JONAS BLUE.” – mondta el Patai Ádám, az EHÖK sajtófőnöke, a rendezvény sajtószóvivője.


A hazai zenekarok közül eddig a Quimby, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Margaret Island, a Cloud9+ és a Fish koncertjeit jelentették be, a DJ-k közül egyelőre Andro, Edo Denova, Metzker Viki és Lennard pörgeti majd biztosan a lemezeket.


A rendezvényre jegyek és bérletek az SZTE Ajándékboltban, a JATE Klubban, valamint a meex.hu weboldalon kaphatók.


További információk az esemény Facebook és Instagram oldalán találhatóak.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek