Bezár

Hírarchívum

Wolcz_Petra_kiallitas

Megnyílt Wolcz Petra kiállítása a TIK-ben

Megnyílt Wolcz Petra kiállítása a TIK-ben

2017. december 12.
1 perc

December 8-án nyílt meg Wolcz Petra "Minden ami..." című kiállítása a TIK-ben. A tárlaton egy volt rajz és építészeti síküveg szakos hallgató (JGYPK) műveit ismerhetik meg a látogatók.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Újabb állomásához érkezett az SZTE Alma Mater Máskép(p) – Köztünk élő alkotók kiállítássorozata. A TIK Café-ban 2018. január 31-ig Wolcz Petra alkotásai láthatók.


Annak ellenére, hogy Wolcz Petra a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon rajz szakon végzett teljesen más területen találta meg önmagát, hiszen jelenleg az SZTE ÁOK Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján dolgozik.


Elmondása szerint az utóbbi időben kicsit eltávolodott a fotózástól, ami régen sokkal jobban kitöltötte a szabadidejét. A kiállításra készülve azonban előkerült sok-sok régi kép és Minden ami… Wolcz Petra. A megnyitón a művésznő őszinte mosollyal az arcán mesélte, hogy újra kedvet kapott a fotózáshoz; s egy teljesen új terülten szeretné kipróbálni magát, ami talán egy következő kiállítás anyagává válik hamarosan.

 

Wolcz_Petra_kiallitas2


Wolcz Petra fotói olyan pillanatokat ragadnak meg, amelyek mellett a hétköznapi ember legtöbbször elsétál. Épp ezért egy meleg kávé vagy tea mellett érdemes belemélyedni ezekbe a képekbe. A kiállítás ingyenesen megtekinthető 2018. január 31-ig a TIK Café-ban (Ady tér 10.) nyitvatartási időben.


Szöveg és fotó: SZTE Alma Mater

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek