Bezár

Hírarchívum

kiemelt_csillvizsg

Elkészült a Szegedi Csillagvizsgáló honlapja

Elkészült a Szegedi Csillagvizsgáló honlapja

2017. március 03.
1 perc

A Szegedi Csillagvizsgáló számos érdekes programmal várja az látogatókat, amelyekről mostantól a csillagvizsgáló megújult honlapján is informálódhatnak az érdeklődők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A honlapon a főoldalról kétfelé lehet továbbmenni: választhatunk az Oktatóknak/hallgatóknak illetve a Látogatóknak szánt információk közül. Az oktatók és kutatók részére számos hasznos információt gyűjtöttek egy helyre az oktatás, kutatás, ismeretterjesztés témakörében, és megtalálhatók az aktuális kurzusok, valamint elektronikus tananyag többek között a csillagászatról, asztrofizikáról, kozmikus becsapódásokról is.


A látogatók számára készített aloldalon a programokról, előadásokról tájékozódhatnak: a csillagvizsgáló munkatársai rendszeresen szerveznek csillagképtúrát, távcsöves bemutatókat. A szolgáltatásokra diák – és nyugdíjas kedvezmény vehető igénybe, az egyetemi oktatók, illetve hallgatók számára pedig ingyenesek. Az ismeretterjesztő előadások tematikája hétről-hétre változik, az aktuális témák a csillagvizsgáló Facebook oldalán találhatóak.


csillvizsg_honlapra


A honlap angol nyelven is elérhető. Link a honlaphoz itt.

Link a Facebook oldalhoz itt.

 

SZTEInfo - Kósa Boglárka

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek