Bezár

Hírarchívum

jatik

Látogatói elégedettségmérést végez a TIK

Látogatói elégedettségmérést végez a TIK

2017. november 14.
1 perc

Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ december 6-ig felhasználói elégedettségmérést végez. Egy kérdőív kitöltésével véleményt mondhat az összes itt működő egyetemi egységről, így például a Klebelsberg Kunó könyvtárról és a Hallgatói Szolgáltató Irodáról.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ha szeretné kifejteni véleményét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központtal kapcsolatban, most itt az alkalom: a Központ életében ugyanis először, egy kérdőív kitöltésével mondhat véleményt az összes itt működő egyetemi egységről.


Az elégedettségi kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárulhat az épületben működő egységek munkájához. Az érintett egységek: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, SZTE Klebelsberg Könyvtár, TIK Café, SZTE Jegyzetbolt, SZTE Ajándékbolt, TIK Fénymásolószalon, HSZI.


A kérdőív itt kitölthető: látogatói elégedettségmérés


A kérdőív kitöltése személyes adatok megadása nélkül is lehetséges. A nyereményjátékon való részvétel önkéntes, de szükséges hozzá az email cím megadása. Minden kitöltő részt vesz rajta, aki megadja az email címét az űrlap legvégén. A résztvevők között hetente 10.000,- Ft értékű SZTE-s ajándékcsomagot sorsolnak ki. A kitöltés lezárulta után sorsolják a fődíjat, egy 20.000,- Ft értékű ajándékcsomagot.


TIK-EK_elegedettsegmeres

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek