Bezár

Hírarchívum

kiemelt_SZTE_AB_1

Több mint 60 kiállító és mintegy 600 állásajánlat az SZTE Őszi Állásbörzén

Több mint 60 kiállító és mintegy 600 állásajánlat az SZTE Őszi Állásbörzén

2017. október 06.
2 perc

2017. október 11-én, 9 órakor ismét megnyitja kapuit az SZTE Őszi Állásbörze, ahol több mint 60 kiállító, köztük regionális vállalkozások, az ország legnagyobb cégei, valamint munkaerő-közvetítők és tanácsadók várják a látogatókat. A régió legnagyobb álláskeresési fórumának ismét a József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad helyet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A látogatók az egynapos rendezvény alkalmával közvetlenül a vállalatok szakembereitől informálódhatnak arról, hogy a munkaadók milyen elvárásokat támasztanak az álláskeresőkkel szemben.


Az Őszi Állásbörzét megelőző napokban, október 9-10-én a hallgatók fotóterápiás kreatív workshopon, interjúszimulációkon, egyéni pályatervezési- és CV tanácsadáson vehetnek részt. Az állásbörze napján, október 11-én pedig izgalmas előadásokkal várják a szervezők a hallgatókat a TIK Közösségi Terében. A meghívott vendégek között szerepel Pécsi Rita és Tari Annamária, akik a siker, öröm, boldogság, illetve az Y generáció szempontjából járják körül a munkavállalás témakörét. A HR-szakemberek hasznos praktikákkal látják el a résztvevőket, hogy a cégek toborzási gyakorlata alapján hatékony gyakornoki hely- és álláskeresési technikákat alkalmazzanak, képet kapjanak az interjú menetéről, lehetséges témaköreiről.


A rendezvény kísérőprogramjai között ismét szerepel a sminktanácsadással egybekötött CV-fotózás és a grafológiai tanácsadás. Az őszi álláskeresési fórum újdonsága az Állásbörze Kávészünet, mely a munkaerőpiac és az Egyetem közötti kapcsolatépítést segíti elő. A programon a kiállító cégek és az egyetemi karok képviselői személyesen is találkozhatnak, így azonnali lehetőségük nyílik a kapcsolatfelvételre és az együttműködési lehetőségek - például közös duális és kooperatív képzési lehetőségek a szakmai gyakorlati helyek, kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek - feltárása.


További információk az SZTE Őszi Állásbörze programjairól és a kiállítókról az SZTE Karrier Iroda oldalán, illetve a rendezvény Facebook eseményében érhetőek el.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek