Speciális kurzus diszlexiás hallgatóknak

Szeptember 28-ig még jelentkezhetsz az Építs versenyelőnyt a diszlexiából! kurzusra. A cél a saját értékeid, képességeid felfedezése és versenyelőnnyé alakítása, a diszlexia, diszgráfia és diszkalkulia pedig egy adottság ehhez, amiből előnyt is kovácsolhatsz.

Az „Építs versenyelőnyt a diszlexiából!” kurzuson egy olyan kipróbált programra hívunk meg, ahol a fókuszban Te vagy! A képzés a kihívások kezeléséhez, céljaid eléréséhez adhat fókuszokat, megerősítő visszajelzéseket, támogató közösséget és személyre szabott megoldásokat. Akkor is érdemes jelezni a részvételi szándékodat, ha nincsen a diszlexiáról, diszgráfiáról vagy diszkalkuliáról papírod és nem veszel igénybe egyéb kedvezményeket.
A csoport kéthetente fog találkozni, csütörtökönként 12:15- 15:45.ig, szeptember 21-től, összesen 6 alkalommal. A kurzusra szeptember 28-ig még jelentkezhetsz a Neptunban, a XA0021-ÉpVelőnyt kurzus felvételével.

Kérdésekkel és további információkért az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársához fordulhatsz: Nagy Katalin, szte.eselyiroda@sansz.hu


SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Higi_CsillaHigi Csilla – BBMK, zenetanár (ütőhangszer)

Óvodás korom óta zenélek, így már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy ezen a vonalon megyek tovább. Hódmezővásárhelyen lakom, ezért az egyetem közelsége fontos szempont volt. A gyerekeket is nagyon szeretem, ezért választottam a zenetanár-képzést. Korábban több szegedi zenészbarátom mesélte, hogy milyen jó koncerteket, rendezvényeket szerveznek Szegeden, ez is vonzott a városban. Szerintem az SZTE sok lehetőséget biztosít a zenészként való érvényesüléshez.


Szucs_ViktorSzűcs Viktor - ÁOK, általános orvos

Azért jöttem Szegedre, mert szeretem a kisvárosias, barátságos egyetemeket, Budapest pedig nem ilyen. Szeretnék az embereken segíteni, érdekel ez a tudományág, a kutatások is nagyon érdekesek. Kedvesek a felsőbb évesek, a kari élet nagyon sokszínű. Mindenki jöjjön az SZTE ÁOK-ra!



További hallgatói vélemények >>>