Bezár

Hírarchívum

Első alkalommal rendezi meg a JATE KLUB a JATE STRAP RIDE Futárversenyt és Bringás Napot

Első alkalommal rendezi meg a JATE KLUB a JATE STRAP RIDE Futárversenyt és Bringás Napot

2018. április 25.
1 perc

Hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendezi meg a JATE KLUB a JATE STRAP RIDE Futárversenyt és Bringás Napot 2018. április 28-án, melynek célja, hogy a fixi szerelmesei mellett a kerékpáros ifjúság is részt vegyen egy városi ügyességi futárversenyen, amelyre nevezni a helyszínen lehet szombaton 14 óra és 15 óra között.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A versenyt követően a teraszon két ügyességi versenyhez lehet becsatlakozni: lesz trackstand és footdown is, amelyek az állóképességre fektetik a hangsúlyt. Közben a Maniac kerékpárüzlet bringaszervízt és kerékpár regisztrációt biztosít. A Becherovka elhozza a görgőkre szerelt kerékpárját, amellyel egy szimulált pályán bárki próbára teheti magát.

jate_futarverseny

Este 18 óra 30 perctől – már a kávézóban - a Csepel Royal Fixi Club szervezésében felpörgetik az eseményeket és a sebességet, ugyanis kezdetét veszi a goldsprint versenyszám, amiben görgőkön rögzített kerékpáron kell 500 métert tekerni minél gyorsabban. Az eredményhirdetést követően pedig mindenkit várnak az after partyra, ahol 21 óra 30 perctől fellép a Fixi4 zenekar, akikkel Bankos érkezik vendégként. A koncertet követően Suhov és Wowbagger zenélnek, pörgős funky, break zenékkel készülnek.


A rendezvény támogatói: Maniac, Bagaboo, GoodBike, Bitang, Csepel, Naturaqua, Royal Fixi Club, Sun City Fixed Gear. A futárverseny társszervezője a SUN CITY FIXED GEAR csapata.


SZTEInfó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek