Bezár

Hírarchívum

Hatékonyabbá válik a betegirányítás a klinikai központban

Hatékonyabbá válik a betegirányítás a klinikai központban

2018. december 13.
1 perc

Újabb telefonvonalon keresztül fogadják a páciensek előjegyzési igényeit a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban. A 62/574-441-es szám munkanapokon reggel 7 és este 7 óra között hívható.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ tájékoztatja minden kedves páciensét, hogy az I. sz. Rendelőintézet betegirányítással foglalkozó munkatársai (Tisza Lajos krt. 97.) a gyorsaság és a hatékonyság növelése érdekében a továbbiakban egy új telefonvonalon keresztül is fogadják munkaidőben (munkanapon 07.00-19.00 óra között) a páciensek előjegyzési igényeit, melynek elérhetősége 62/574-441, a meglévő 574-433-as telefonszámon túl, mely szintén e célból hívható.


A telefonos elérhetőségen túl, a pácienseknek továbbra is lehetőségük van személyesen (minden munkanapon 07.00-19.00 óra között) előjegyzést kérni a Szakrendelő betegirányítás pultjánál, valamint a külön e célra kialakított és működtetett bejelentkezes.betegiranyitas.szakrend@med.u-szeged.hu e-mail címen is jelezhetik előjegyzési igényüket, mely elektronikus bejelentkezésre munkanapokon 24 órán belül érkezik válasz az igénylő páciens felé.


Azon páciensek, akik előzetes időpont kérést követően kapott időpontra érkeznek a Szakrendelőbe, megérkezéskor egyenesen a megfelelő szakrendelésen jelentkezhetnek, nem szükséges külön előzetes bejelentkezés a betegirányító pultnál.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek