Bezár

Hírarchívum

Egészség, demográfiai változások és jólét – információs nap Budapesten

Egészség, demográfiai változások és jólét – információs nap Budapesten

2018. január 22.
2 perc

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2018. február 2-i rendezvényén a kutatók és a pályázatokkal foglalkozó szakemberek ismerhetik meg a "Horizont 2020 Egészség, demográfiai változások és jólét" munkaprogramot.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2018. február 2-án 10 órától információs napot szervez a Horizont 2020 „Egészség, demográfiai változások és jólét" társadalmi kihívásának 2018-2020-as munkaprogramjáról.

 

Az NKFI Hivatal „H2020 Health, demographic change and wellbeing” című rendezvényén az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a következő három év pályázati felhívásairól, a pályázatíráshoz kapcsolódó jogi és pénzügyi kérdésekről, az Innovative Medicines Initiative kezdeményezésről és egyéb pályázati lehetőségekről, meghallgathatják a pályázatértékelő hasznos javaslatait, valamint információt kaphatnak az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (OGYÉI) működő Innovációs Iroda tevékenységeiről.

 

Az NKFI Hivatal szakértői a pályázást fontolgató kutatókat, felsőoktatási intézmények, kutatóintézetek, valamint kutató-fejlesztő vállalkozások és pályázati irodák munkatársait egyaránt várják a rendezvényre.

 

A Horizont 2020 „Egészség, demográfiai változások és jólét" társadalmi kihívásának 2018-2020-as munkaprogramjáról szóló rendezvény menete: 2018. február 2-án a 10 órakor kezdődő megnyitón Csuzdi Szonja (NKFI Hivatal) köszönti a megjelenteket. Dr. Horváth Klára (NKFI Hivatal) 11 óráig A H2020 „Egészség, demográfiai változások és jólét" terület 2018-2020-as felhívásai, az Innovative Medicine Initiative Program és egyéb pályázati lehetőségek címmel tart előadást. A H2020 HEALTH pályázatok értékelői tapasztalatait Dr. Vértessy Beáta (BME) osztja meg hallgatóságával. Innovációs iroda az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben – korai fejlesztések támogatása címmel Dr. Fodor Krisztián (OGYÉI) beszél. Végül várhatóan 12:00 és 12:30 óra között A H2020 adminisztratív, jogi és pénzügyi kérdéseit teszi nagyító alá Dr. Hollósi Krisztina (NKFI Hivatal).

 

Az információs nap helyszíne a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.), II. emelet 231. terem (megközelíthető a Klauzál utcai bejárat felől). A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek