Bezár

Hírarchívum

kiemelt_SZTE

Nyílt nap és szülői értekezlet február 3-án az SZTE-n

Nyílt nap és szülői értekezlet február 3-án az SZTE-n

2018. január 30.
2 perc

Képzéskínálattal, felvételi tudnivalókkal és hasznos tippekkel várja a továbbtanulás előtt állókat és szüleiket az SZTE 2018. február 3-án, 9 órától a Központi Épületben. Az érdeklődők az egyetem teljes szakkínálata mellett tájékozódhatnak a határon túli diákokat érintő felvételi követelményekről, a tanulmányi és szociális ösztöndíjakról, és segítséget kapnak az online felvételi jelentkezés leadásában is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

ESZANyitott kapukkal várja a Szegedi Tudományegyetem 2018. február 3-án, szombaton 9 és 14 óra között az SZTE Központi Épületben (Szeged, Dugonics tér 13.) a jelentkezési lapjukat most beadó 12-13. osztályos és a felsőoktatásba való jelentkezést fontolgató 9-10-11. osztályos diákokat, szüleiket és tanáraikat.


Érdemes ellátogatni az SZTE nyílt napjára, hiszen a program lehetőséget biztosít minden középiskolás diáknak az általános tájékozódásra, az egyetem képzési kínálatának megismerésére. A résztvevők 9 órától informálódhatnak – többek között – a hallgatók tanulmányait segítő ösztöndíjakról, a nyelvtanulási-, sportolási-, esélyegyenlőségi-, szabadidős-, tehetséggondozási- és karrier lehetőségekről, valamint az SZTE nemzetközi ösztöndíjairól. A szülői értekezlettel egybekötött összegyetemi nyílt napon a szegedi egyetem teljes szakkínálatát megismerhetik az érdeklődők az SZTE 12 karának standjainál a Központi Épület átriumában.


nyilt_nap_2018
A szegedi egyetem teljes szakkínálatát megismerhetik az érdeklődők az SZTE 12 karának standjainál.

11 órától, a 2. emeleti díszteremben szülői értekezlet keretében a jelentkezés benyújtásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról és a Szegedi Tudományegyetemet érintő változásokról tart előadást Prof. Dr. Karsai Krisztina, az SZTE oktatási rektorhelyettese, és – 12 órától – Bukta Péter, az Oktatási Hivatal Tájékoztatási Osztályának vezetője. Szó esik – többek között – az SZTE-n induló felsőoktatási szakképzésekről, alap-, mester- és osztatlan szakokról, a felvételi ponthatárokról és a többletpontokról, a kapacitásszámokról, a határon túli középiskolásokra vonatkozó érettségi és felvételi követelményekről, valamint a felvett hallgatók számára elérhető lehetőségekről.


A nyílt napon résztvevő középiskolások a felvi.hu-n elérhető online jelentkezési lap kitöltésében is segítséget kapnak 9.30 és 13 óra között. A jelentkezési lap közös kitöltésére regisztráció itt.

nyilt_nap_felvi
A középiskolások az online jelentkezési lap kitöltésében is segítséget kapnak.

A nyílt napra regisztráció és további információ itt: SZTE nyílt nap


A nyílt nap az EFOP-3.4.4-16-2017-00015 számú „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” című pályázat keretein belül valósul meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek