Nyílt nap az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban

Nyílt napra várja augusztus 5-én az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium azokat a leendő szegedi egyetemistákat, akik bepillantanának az ország legnagyobb és a vidék egyik legjobb szakkollégiumának mindennapjaiba.

Akik még nem tudják pontosan, a lakhatás mely formáját választhatják Szegeden, azokat is szívesen látják augusztus 5-én az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban. Az intézmény nyílt napján az infrastruktúra mellett a kollégiumban zajló egyedülálló szakmai és közösségi élettel is megismerkedhetnek az érdeklődők.


További információ itt.


nyilt_nap_mora


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Olasz_BalazsOlasz Balázs - ZMK, előadóművész – klasszikus orgona

Mindig is tudtam, hogy zenész akarok lenni, már ötévesen a rádiót hallgatva operákat énekeltem. Később jött a zongora szeretete. Általános iskolában azt mondtam, hogy zongoraművész leszek, ez annyiban módosult, hogy orgona lett belőle. Békéscsabára jártam zenei konzervatóriumba, és a nyári kurzusok során volt szerencsém Szegeden is zenélni, ekkor szerettem bele a városba. Hogy miért pont Szegedet választottam a zenei pályám szempontjából? Mert ezen az egyetemen nagyon magas színvonalúan tanítanak, és közel van a lakóhelyemhez. Plusz megtalálható a városban az a pezsgés (koncertek sorozata), amire egy zenésznek szüksége van.




Toth_FanniTóth Fanni - JGYPK, andragógia

Azért jöttem Szegedre, mert a közelben lakom, de egyébként is szívesen választottam volna az SZTE-t, mert nagyon sok jót hallottam róla. Azért szeretem nagyon a JUGYU-t, mert színes és pezsgő a kari élet, a tanárok nagyon segítőkészek, nagyon sok mindenben segítenek, sok a gyakorlat, ami szerintem pozitívum, ennek révén a jövőben el lehet helyezkedni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *