Bezár

Hírarchívum

SZTE_nyilt_nap_2018

Nyílt napra várja a középiskolásokat a Szegedi Tudományegyetem

Nyílt napra várja a középiskolásokat a Szegedi Tudományegyetem

2018. november 19.
2 perc

Több ezer középiskolást vár nyílt napjára a Szegedi Tudományegyetem 2018. november 29-én, csütörtökön 8 órától a József Attila Tanulmányi és Információs Központba. A továbbtanulás előtt álló fiatalok a képzési kiállításon a karok képviselőinek tehetik fel kérdéseiket, valamint két helyszínen óránként kari tájékoztató előadásokon ismerhetik meg részletesebben az SZTE képzési kínálatát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felsoA Szegedi Tudományegyetem hazánk egyik meghatározó intézményeként minden évben nyílt nappal segíti a továbbtanulási döntés előtt álló diákokat, szüleiket és tanáraikat. Az egyetem 12 kara és Tanárképző Központja több mint 300 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton.


Az SZTE nyílt napján a középiskolások két helyszínen, óránként tartott tájékoztató előadásokon ismerhetik meg az SZTE karait – Állam- és Jogtudományi Kar; Általános Orvostudományi Kar; Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar; Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar; Fogorvostudományi Kar; Gazdaságtudományi Kar; Gyógyszerésztudományi Kar; Juhász Gyula Pedagógusképző Kar; Mérnöki Kar; Mezőgazdasági Kar; Természettudományi és Informatikai Kar; Zeneművészeti Kar; Tanárképző Központ – és képzési kínálatát. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ átriumában pedig a karok képviselő és az egyetem hallgatói a személyes kérdésekre válaszolva adnak útmutatást a továbbtanuláshoz.


Program

Megnyitó: 8:00



Előadás időpontja

Előadás helyszíne

Előadó kar

8:45-9:30

Kongresszusi terem

Mérnöki Kar

9:45-10:30

Kongresszusi terem

Állam- és Jogtudományi Kar

10:45-11:30

Kongresszusi terem

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

11:45-12:30

Kongresszusi terem

Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

12:45-13:30

Kongresszusi terem

Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

13:45-14:30

Kongresszusi terem

Természettudományi és Informatikai Kar

14:45-15:30

Kongresszusi terem

Gazdaságtudományi Kar

 

 

 

8:45-9:30

Alagsor

Zeneművészeti Kar

9:45-10:30

Alagsor

Általános Orvostudományi Kar

10:45-11:30

Alagsor

Gyógyszerésztudományi Kar

11:45-12:30

Alagsor

Fogorvostudományi Kar

12:45-13:30

Alagsor

Mezőgazdasági Kar


Érdemes ellátogatni az SZTE nyílt napjára, hiszen a program lehetőséget biztosít az általános tájékozódásra, az egyetem képzési kínálatának megismerésére, ugyanakkor a résztvevők informálódhatnak – többek között – a hallgatók tanulmányait segítő ösztöndíjakról, a nyelvtanulási-, sportolási-, esélyegyenlőségi-, szabadidős-, tehetséggondozási- és karrier lehetőségekről, valamint az SZTE nemzetközi ösztöndíjairól. Standdal várják a középiskolásokat az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, az egyetemi kollégiumok, az SZTE Sportközpont, a Kulturális Iroda, a Klebelsberg Könyvtár, az Idegennyelvi és Kommunikációs Intézet, a Konfucius Intézet, az Alliance Française, a Nemzetközi Mobilitási Iroda, a Nemzetközi Együttműködési és Beiskolázási Iroda, az SZTE Alma Mater, az SZTE Karrier Iroda, az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, az SZTE Tehetségpont, a JATE Klub és a Diákhitel munkatársai is.


szte_nyilt_nap_plakat


Az SZTE nyílt napról további információ itt: SZTE nyílt nap 2018


A nyílt nap legfrissebb információiért és az értesítésekért jelöld vissza a facebook eseményt!


A program „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” című (EFOP-3.4.4-16-2017-00015) pályázat keretében valósul meg.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek