Bezár

Hírarchívum

richter_tudos_klub_2018

Richter Tudós Klub a Szent-Györgyi Albert Napokon

Richter Tudós Klub a Szent-Györgyi Albert Napokon

2018. október 29.
1 perc

A Szent-Györgyi Napok keretében az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is megrendezik a Richter Tudós Klubot. A november 21-i programon az orvosi, gyógyszerészeti tudományos élet aktuális témáit mutatják be az adott terület elismert szakemberei az érdeklődőknek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2004 óta rendezi meg a Richter Gedeon Nyrt. a hazai orvosi egyetemeken nagy érdeklődésnek örvendő Richter Tudós Klub sorozatát. A klub célja egyrészt az, hogy az érdeklődők számára az orvosi, gyógyszerészeti tudományos élet középpontjában álló témákkal kapcsolatos információkat az adott területek neves, elismert szakembereinek előadásában átadja, másrészt, hogy a Richter Gedeon társaság tevékenységét közelebbről megismertesse a hallgatókkal.

Az előadásokat kiemelten ajánlják az egyetemi hallgatók, a rezidensképzésen résztvevők, valamint a fiatal gyakorló orvosok, családorvosok és a gyógyszerészek figyelmébe.


Program:

Időpont: 2018. november 21., szerda 16:00 óra

- Bogsch Erik, elnök, Richter Gedeon Nyrt., Richter Gedeon – Évszázados felelősséggel az egészségért
- Dr. Zacher Gábor – Mindennapi függőségeink
- Dr. Veres Dániel, orvosigazgató, Turbine Kft. – Gyógyszerfejlesztés 2.0 – Mesterséges intelligenciával támogatott sejtmodellezés a
megértés szolgálatában

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem, Nagyoktatási épület – Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ, I. emelet, Ivánovics György terem (6720 Szeged, Dóm tér 13.)


További információ itt elérhető.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek