Bezár

Hírarchívum

Kiállítók jelentkezését várják az SZTE Tavaszi Állásbörzére

Kiállítók jelentkezését várják az SZTE Tavaszi Állásbörzére

2019. január 31.
1 perc

Elindult a jelentkezési időszak az SZTE Tavaszi Állásbörzére, melyre a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája ismét várja kiállító partnereit. A regionális vállalkozások, országos cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók 2019. február 11-ig jelentkezhetnek a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2019. március 12-i SZTE Tavaszi Állásbörzén részt vevő cégek megismerkedhetnek a szegedi egyetem hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról.

 

Az SZTE Karrier Iroda idén tavasszal is ingyenes részvételi lehetőséget biztosít három helyi vállalkozásnak, akiket tevékenységük és az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé tesznek a rendezvényen való megjelenésre. A támogatás célja, hogy a szegedi hallgatók számára olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassanak be, melyek motiválhatják és segíthetik őket szakmai tapasztalataik bővítésében. A felhívásra 2019. február 6-ig olyan regionális székhellyel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, amelyek legalább egy fő SZTE-n végzett munkatársat alkalmaznak és a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a 30 főt.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek