Ingyenes nyelvi foglalkozások az SZTE-n

Ingyenes, nyári, élményalapú és beszédközpontú nyelvi foglalkozásokat kínál a Szegedi Tudományegyetem az intézménnyel együttműködő középiskolákban tanuló diákoknak. Az angol, francia, német, olasz, spanyol nyelvű foglalkozásokra május 20-ig lehet jelentkezni.

A Szegedi Tudományegyetem EFOP-3.2.14-17-2017-00001 azonosító számú, „Legyen Élmény a Nyelvtanulás Együtt (LÉNYEg) ? Élményalapú nyelvtanulás és nyelvoktatás középiskolás diákok, nyelvtanárok és a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak és oktatóinak részvételével” című pályázata ingyenes, nyári, élményalapú és beszédközpontú (de NEM nyelvvizsga felkészítő) nyelvi foglalkozásokat kínál a pályázatban az egyetemmel együttműködő középiskolákban tanuló diákok számára.

 

A foglalkozások helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara (Szeged, Egyetem u. 2.). A foglalkozásokat heti turnusokban tartják 2019. június 17-től az alábbi heteken: június 17-21; június 24-28; július 1-5; július 8-12, és augusztus 26-30. Egy turnusban hétfőtől péntekig, napi 4x60 perces foglalkozást tartanak a résztvevőknek az egyetem nyelvtanár-szakos hallgatói oktatói felügyelettel, több párhuzamos csoportban is.

 

A heti turnus hétfőnként a regisztrációval indul 8.30-tól (a BTK főépületében, a földszinten), ahol a résztvevők megtudják a csoportbeosztást is. A foglalkozások 9:00-kor kezdődnek és 13:30-kor fejeződnek be.

 

A foglalkozásokra a jelentkezés a Jelentkezési lap kitöltésével lehetséges, mely megtalálható a projekt honlapján.


ACULATI_ELEMinfoblokk_kedv_final_CMYK__ESZAA jelentkezési lapot 2019. május 20-án, 14:00-ig lehet elküldeni beszkennelve vagy befényképezve az efop.lenyeg@gmail.com email címre, „EFOP, nyár” tárgy megjelöléssel. A jelentkezés elfogadásáról 2019. június 8-ig értesítést küldenek a résztvevőknek.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Kocsis_Bernadett_felveteliKocsis Bernadett - BTK, szociológia

Nagyon szeretem Szegedet, hallgatókkal teli, pezsgő egyetemi város. A képzéssel is elégedett vagyok, különösen azért, mert számos gyakorlati helyet biztosít az egyetem a hallgatóknak –nemcsak szociológia szakon. Szeretem, hogy olyan sokféle testnevelés kurzus közül lehet választani, így az is megtalálja a számára kedvező sportágat, aki a labdajátékokat szereti, de az is, aki inkább az extrém mozgásformákat kedveli.



Sokacz_ZsofiaSokacz Zsófia - SZTE-BBMK

Kiskoromban nagyon szerettem a zenét, zongorázni kezdtem, majd kilenc évesen eldöntöttem, hogy zongorista leszek. Egy zenei táborban ismerkedtem meg az akkori tanárommal, általa pedig a jelenlegi zongoratanárnőmmel. Nekik köszönhetem, hogy felvettek a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karra. Szeged mindig is vonzott, hisz gyönyörű város és több barátom is tanul itt. Zenepedagógia és zenepszichológia mellett, tanításgyakorlatunk is van, így általános és középiskolásokat oktathatunk. Az itt töltött éveim alatt szenvedélyemmé vált a tanítás. A jövőben, zeneiskolában szeretnék dolgozni.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *