Bezár

Hírarchívum

bringazz_a_munkaba_SZTE

Csatlakozz a Bringázz a munkába kampányhoz!

Csatlakozz a Bringázz a munkába kampányhoz!

2019. május 16.
2 perc

Szeretnél ingyen egy bringát? És mit szólnál egy ajándék hétvégéhez a Balaton közelében? Az ajándékokért cserébe járj bringával a munkahelyedre május 31-ig, és ezt rögzítsd az erre szolgáló ingyenes applikációval. Ráadásul az SZTE külön nyereményjátékkal buzdítja az egyetemi polgárokat a programhoz való csatlakozásra.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Bringázz a munkába! kampány 2019-es tavaszi fordulóját május 6. és 31. között hirdeti meg a Magyar Kerékpárosklub az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Aktív Magyarország támogatásával.

 

Miért érdemes csatlakozni? Részben a klassz nyereményekért. Ha hetente csak egyszer bebringázol, az már bőven elég ahhoz, hogy esélyt kapj a nyerésre, és persze ahhoz is, hogy megízleld a bringával munkába járás örömeit:
  • a felfrissítő mozgást,
  • a függetlensége a forgalmi dugoktól, zsúfoltságtól,
  • a felszabaduló időt, és
  • hogy meglásd a város mosolygós, bringás arcát.

A részvételhez töltsd le a Bike Citizens applikációt, és azon belül regisztrálj a "Bringázz a munkába!" játékba. Innentől nincs más dolgod, mint hogy május 6. és 31. között méred a kerékpárral megtett hétköznapi utazásaidat, és várod a nyereményeket.


Csapatokban is gyűjtheted egy hónapon át a kilométereket, ezzel vehetsz részt a 2,5 millió forint összdíjazású nyereményjátékban. Megnyerhetsz egyet a négy bringa közül, de izgalmas kalandprogramok, sétahajózás, belépők, vásárlási utalványok, kiegészítők, kerékpárszervíz, biztonsági csomag és még sok más is a tied lehet.


Ráadásul a Szegedi Tudományegyetem, mint az egészséges életmód és a környezetbarát, zöld megoldások elkötelezett híve, idén intézményként is csatlakozik a kezdeményezéshez, és egy külön nyereményjátékkal buzdítja az egyetemi polgárokat a programhoz való csatlakozásra.


A Bringázz a munkába! kampányhoz az alábbi linken is regisztráló munkatársak között – a kampány végén – a következő nyereményeket sorsolják ki:


  • 5 db kerékpárszervízt, esetleges javítást magába foglaló ajándékcsomag
  • 5 db KRESZ biztonsági csomag


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek