Bezár

Hírarchívum

Statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri az Aidára

Statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri az Aidára

2019. május 08.
1 perc

Minden évben nagy számban vesznek részt a Szegedi Tudományegyetem hallgatói statisztaként a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorain. Május 19-ig az Aidára jelentkezhetnek a vállalkozó kedvű fiatalok.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az operák királynőjéhez, Giuseppe Verdi Aida operájához keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok május 27-én 11 órától a Reök-palotában. A jelentkezéseket május 19-ig várják emailben az aida.szesza@gmail.com címre az alábbi feltételek szerint.

Szempontok:

-18 év feletti nők és férfiak

-fiatalos, jó kiállás (előny a sportos, atletikus alkat)

-jó mozgáskultúra

-színházi tapasztalat előnyt jelent

Jelentkezés:

A statisztaválogatóra előzetesen, e-mailben szükséges jelentkezni az aida.szesza@gmail.com címen. A jelentkezőktől egész alakos fényképet is várnak az önéletrajz mellé, valamint az esetleges színházi tapasztalataik felsorolását. Az önéletrajzban az életkor, valamint telefonszám feltüntetése szükséges – ez az elérhetőség a későbbi egyeztetésekhez szükséges.

Válogató időpontja: 2019. május 27. (hétfő) 11 órától – a jelentkezők a pontos beosztásról május 19-e után kapnak tájékoztatást

Helyszíne: 6720 Szeged, Magyar Ede tér 2., Reök-palota

Kérjük, csak az jelentkezzen statisztának, aki az alábbi időszakokban biztosan részt tud venni a próbákon, valamint az előadásokon és az esetleges esőnapon is:

Szegedi próbaidőszak: 2019. július 1-25.
Előadásnapok: 2019. július 26-27.
Esőnap: 2019. július 28.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek