Bezár

Hírarchívum

Tanórakutatás kurzus az SZTE KÖVI-ben

Tanórakutatás kurzus az SZTE KÖVI-ben

2019. május 16.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem szervezeti egységeként működő Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézet (SZTE KÖVI) immáron 2 évtizede a hazai oktatási vezetés- és szervezetfejlesztés meghatározó, mértékadó szereplője, s ebben az évben ünnepli 20. születésnapját. Május 17-én és 18-án egy eredetileg Japánból származó, mára a világ minden táján alkalmazott módszerrel ismerkedhetnek meg az iskolavezetők és pedagógusok.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE KÖVI az ünnepi évben több olyan programot is szervez, mely a programokon résztvevők személyes fejlődésén, gyarapodásán túl lehetőséget kínál az érintett köznevelési intézmények fejlesztésére is. Május 17-én és 18-án egy eredetileg Japánból származó, mára a világ minden táján alkalmazott módszerrel ismerkedhetnek meg a programra a dél-alföldi régió minden szegletéből érkező iskolavezetők és pedagógusok.

A program részletei:

a program címe: Tanórakutatás kurzus

időpont: 2019. május 17-18. (péntek-szombat); péntek 13.00-18.00; szombat: 9.00-16.00

helyszín: Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája: 6725 Szeged, Kálvária sugárút 84-86. (Európa szoba, 122. terem)

a program címe: Tanórakutatás – a program itt letölthető

a programot vezeti: dr. habil. Győri János egyetemi docens (ELTE PPK Interkulturális Pszichológiai és Pedagógiai Intézet), magyar nyelv és irodalom szakos gyakorlóiskolai vezetőtanár (ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium), a Magyar Olvasástársaság (HUNRA) korábbi elnöke.

Győri János a Tanórakutatás (mint kutatási terület) első számú hazai szakértője és magyarországi létrehozója. Nemzetközi szinten pedig e terület számon tartott kutatója. Olyan kutató, aki 40 éve tanít a közoktatásban is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek