Bezár

Hírarchívum

SZTE_Jotekony_Mikulas_2009

Jótékonysági Mikulás-ünnepséget rendeztek a TIK-ben

Jótékonysági Mikulás-ünnepséget rendeztek a TIK-ben

2010. december 06.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem és a Rotaract Club Szeged idén harmadik alkalommal rendezte meg közös Egyetemi Jótékonysági Mikulás-ünnepségét a hátrányos helyzetű, állami gondozásban nevelkedő és fogyatékkal élő gyermekek részére.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A december 3-i rendezvényen tizenegy intézmény mintegy kétszáz meghívottja vett részt a TIK-be. A szervezésben részt vett még a Hallgatói és Közkapcsolati Igazgatóság, a Kulturális Iroda, az Alma Mater, valamint a TIK munkatársai.

Görög Márta hallgatói és közkapcsolati igazgató a SZTE részéről, valamint Keresztúri Márk, a Rotaract Club Szeged elnöke nyitották meg az ünnepséget. Az Universitas Szimfonikus Zenekar koncertjét követően a Szegedi Egyetemi Színház A félszárnyú tündérek völgye című darab rövidített változatát adta elő. Székely Erika és Várkonyi Tibi Mikulás-váró koncertjén a gyerekek már boldogan tapsoltak, nem egy fiatal táncolt és énekelt is. Kisvártatva – az őt szólító dalra – megérkezett a Mikulás is. Mivel ebben az évben mindenki jól viselkedett, boldogan vihette haza a kiérdemelt Mikulás-csomagokat.  

SZEGY

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek