Bezár

Hírarchívum

educatio
Educatio 2010: több ezer látogató a Szegedi Tudományegyetem standjánál

Educatio 2010: több ezer látogató a Szegedi Tudományegyetem standjánál

2010. január 26.
1 perc

Rendkívül látogatott volt a Szegedi Tudományegyetem standja az Educatio 2010 elnevezésű nemzetközi oktatási szakkiállításon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

rektor_educatioA hazai felsőoktatás szereplőinek legfontosabb seregszemléjén - a napfény városát képviselve - több mint 80 napsárga pólóba öltözött szegedi hallgató, oktató és munkatárs fogadta a több ezer érdeklődő diákot.A leendő hallgatók még az intézmény vezetőjével is találkozhattak, a kétnapos rendezvényre ugyanis Prof. Dr. Szabó Gábor rektor is kilátogatott.

A 72m2-es standon a felvételire készülők megismerkedhettek többek között az egyetem mind a 12 karával, valamint az intézmény képzéseivel, de a tájékozódás mellett, az érdeklődők pályaorientációs tesztet is kitölthettek, ingyenes fogászati szűrést vehettek igénybe és olyan remek ajándékokhoz juthattak, mint az SZTE logóval ellátott jojo, post-it, lufi és a vírusok elkerülésére szolgáló SZTE-s szájmaszk.

educatio_2010A Szegedi Tudományegyetem kiállításon tapasztalt sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy a Szegedi Egyetem című lap felvételi különszámából több mint 3000 db fogyott el a rendezvény ideje alatt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek