Egyetemi nyílt napok

Érettségi előtt állsz? Tudod már, hova tovább, vagy még nincs konkrét elképzelésed? Biztosra akarsz menni a jelentkezésnél? Ha legalább az egyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor itt a helyed!

Országosan több mint tíz helyszínen várja a középiskolásokat az SZTE Road Show, ahol nem csak kiadványok útján ismerheted meg az egyetemi karokat, hanem maguk az egyetemisták mesélnek azok előnyeiről és nehézségeiről. Megtudhatod, hogy az egyes szakok milyen lehetőséget tartogatnak számodra, és segítséget is kaphatsz, hogy, a hozzád legközelebb állót megtaláld. Ezen kívül, jó tanácsokkal is várunk, hogy hogyan emelkedj ki a tömegből, ha nem csak szürke egér szeretnél lenni.

Az SZTE egyetemi nyílt napjai itt érhetők el!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták



Marton_DorinaMárton Dorina - GTK, pénzügy-számvitel

Mindig is nagyon szerettem a matematikát és a történelmet, így orientálódtam a Gazdaságtudományi Kar felé. Ráadásul a nővérem is itt tanult és ő még jobban motivált ez irányba. A várost külön kiemelném diákbarát jellege miatt. Nagyon szeretem a szakomat, és tudom, hogy közgazdászdiplomával bárhol elhelyezkedhet az ember, akár külföldre is.



Krizsan DaniellaKrizsán Daniella – BTK, szabad bölcsészet

A felvételi előtt a kommunikáció, a média és a nyelvtudományok érdekeltek. Végül szabad bölcsészet szakra jelentkeztem, mert így szakiránynak a kommunikáció- és médiatudományt vettem fel, minor képzésnek pedig a nyelvtechnológiát. A szakon családias a környezet, a tanárok szinte olyanok, mintha segítőkész szülőként lennének mellettünk. Mesterképzésre is szeretnék jelentkezni, kommunikáció- és médiatudomány szakra, ahol majd a humánkommunikáció kutatásra szeretnék specializálódni. Célom, hogy kifejlesszek egy olyan módszert, amivel az emberek gyorsabban tanulnának meg idegen nyelveket.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.