Bezár

Hírarchívum

szegy_miki_itb

250 apróságot lepett meg az egyetemi Mikulás

250 apróságot lepett meg az egyetemi Mikulás

2011. december 05.
1 perc

Jótékonysági Mikulás-ünnepségnek adott otthont pénteken délelőtt az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tizenegy intézményből érkezett 250 hátrányos helyzetű, állami gondozásban nevelkedő és fogyatékkal élő gyereknek kedveskedtek vidám, zenés műsorral és ajándékcsomaggal a Rotaract Club és a Szegedi Tudományegyetem, az SZTE Kulturális Iroda és az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ közös jótékonysági Mikulás-ünnepségén december 2-án délelőtt. A Király-König Péter Zeneiskola tanárai és a Peter&Pan gitárduó (Balázs Péter, Lengyel Tibor) zenéltek a résztvevőknek, az Azték Színjátszó és Tánc Csoport tagjai pedig egy vidám darabot adtak elő.

A támogatott intézmények: Ágota Alapítvány, Sólyom utcai Általános Iskola, Értelmi Fogyatékosok Csongrád Megyei Érdekvédelmi Szervezete Kht., Dr. Waltner Károly Gyermekvédelmi Intézmény Gyermekotthona, Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete, Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Dr. Waltner Károly Otthon, Szegedi Korai Fejlesztést és Integrációt Támogató Alapítvány (ODU), Fekete István Általános Iskola, Szivárvány Autizmus Egyesület, Szent Ágoston Katolikus Általános Iskola.

SZEGY

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek