Bezár

Hírarchívum

Összeesküvések az Eötvös Kollégiumban

Összeesküvések az Eötvös Kollégiumban

2011. december 05.
1 perc

Az Eötvös Esték következő programján Összeesküvések Nagy Sándor ellen címmel tart előadást Tóth Iván. A rendezvénynek 2011. december 6-án 19 órakor a Szegedi Tudományegyetem Eötvös Loránd Kollégiuma ad helyet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

eotvos_quedrivium_kisstimeaNagy hagyománya van a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Eötvös Loránd Kollégiumában az Eötvös Estéknek: 2007 óta számos előadást tartottak már a legkülönbözőbb témakörökről. Így például szó esett a középkori inkvizícióról, a nyelv tudományáról, az internetes kataklizmákról vagy éppen az alternatív tudományokról.

A következő rendezvényt a kollégium Quadrivium Műhelye (QM) szervezi, hiszen a csoport célja a kollégiumban élő bölcsészhallgatókat felkészíteni az önálló és rendszeres kutatómunkára, valamint interdiszciplináris tanulmányokra. Így segítséget nyújtanak a PhD képzéshez szükséges tudományos felkészültség eléréséhez.

A csoport következő programja az Eötvös Esték részeként valósul meg: Tóth Iván, az SZTE Ókortörténeti Tanszékének munkatársa tart előadást Összeesküvések Nagy Sándor ellen címmel. Az rendezvényt az SZTE Eötvös Loránd Kollégiumban tartják 2011. december 6-án 19 órakor.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek