Bezár

Hírarchívum

Az SZTE ERASMUS MUNDUS MESTERSZAK képzést indít az Európai Bizottság támogatásával

Az SZTE ERASMUS MUNDUS MESTERSZAK képzést indít az Európai Bizottság támogatásával

2011. július 18.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem a Choreomundus - International Master in Dance Knowledge, Practice and Heritage c. programjával sikeresen szerepelt az Európai Unió egyik zászlóshajó közösségi programjában, az ERASMUS Mundusban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Choreomundust több, mint 177 pályázat közül választották ki 15 társával együtt, így egyike lett azoknak az ERASMUS Mundus mesterszakoknak, amelyek az Európai Felsőoktatási Térséget népszerűsítik világszerte. Ezzel a kiemelkedő szerepléssel egyúttal a Szegedi Tudományegyetem csatlakozott ahhoz a nyolc egyetemhez, amelyek ERASMUS Mundus képzést folytatnak Magyarországon.

A képzés a Bölcsészettudományi Karon, a Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszéken indul Prof. Dr. Barna Gábor tanszékvezető egyetemi tanár és Prof. Dr. Felföldi László egyetemi tanár vezetésével.

A program konzorciumának tagjai: Norwegian University of Science and Technology (Trondheim, koordinátor), Blaise-Pascal University (Clermont-Ferrand), Roheampton University (London) és a Szegedi Tudományegyetem.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek