Bezár

Hírarchívum

Ingyenes jógafoglalkozás az egyetemi sportközpontban

Ingyenes jógafoglalkozás az egyetemi sportközpontban

2012. május 25.
1 perc

A Kundalíni jógával ismerkedhetnek meg május 26-án, szombaton délelőtt a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontjába látogatók. Délelőtt 10 órától nyitott, ingyenes foglalkozást tart Dr. Lengyelné Szugyiczki Mária testnevelő és jógaoktató: a meditáció, az ima és a testi gyakorlás is szerepet kap.

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ingyenes Kundalíni jógafoglalkozást tartanak május 26-án, szombaton délelőtt 10 órától a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontjában. A kilencven perces program mindenki számára nyitott, a részvételhez előképzettség nem szükséges, viszont érdemes a relaxációhoz egy könnyű takarót hozni, a mozgáshoz pedig laza sportruházatot felvenni.

A Kundalíni jógát gyakran nevezik minden jóga anyjának, hiszen az integrált iskolák korát több évszázaddal megelőzve tűzte ki céljául a különféle jógaágak egy rendszerbe foglalását. Ez a talán az egyik legösszetettebb jógafajta meditáció, ima, testi gyakorlás és erőteljes pránajáma együttes gyakorlásával éri el azt az eredményt, ami a mai kor rohanó emberének az egyik leghatékonyabban működő segítsége lehet az önismeret és a kiegyensúlyozott életvezetés útján.

A több mint 2000 éves mozgásforma titkaiba szombaton Dr. Lengyelné Szugyiczki Mária testnevelő és jógaoktató avatja be az érdeklődőket. A foglalkozást az egyetemi sportközpont (Szeged, Hattyas sor 10.) zenés „A” termében tartják.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek