Bezár

Hírarchívum

KoleSZTErin a Városi Televízión

KoleSZTErin a Városi Televízión

2012. március 20.
1 perc

Új sorozatot indít a SzemeSZTEr egyetemi magazin a szegedi Városi Televízión (VTV). A KoleSZTErin mottója a „főzz gyorsan, egyszerűen, kicsi pénzből lesz. A havonta jelentkező műsor – szokásához híven – az egyetemi élet és az egyetemisták mindennapjaiba is betekintést enged.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) magazinműsora új sorozatot indít a Városi Televízión (VTV). A KoleSZTErin március 20-án debütál a csatornán a „főzz gyorsan, egyszerűen, kicsi pénzből” mottóval. Azonban a hallgatók magazinműsora, a SzemeSZTEr továbbra is törekszik a nézőket elkalauzolni az egyetemi élet rejtelmeibe. A keddi adásban így szó esik az SZTE régészhallgatóiról, akik elfeledett kincsek nyomába szegődtek Szíriában. A Szíriai-Magyar Régészeti Misszió munkájába a Tanulmányi és Információs Központban (TIK) egy kiállítás keretei között tekinthettek be az érdeklődők.

A SzemeSZTEr visszatekint majd a bölcsészbálra is, de a műsorban bemutatkozik egy modern polihisztor is: Fehér Zsófia, a JGYPK hallgatója fest ír, zenél és óvodapedagógusnak készül – a kortársai közül kiemelkedő lánnyal a műsorvezetők beszélgetnek. A magazinban bemutatják még a TRX nevű sportot, amely az erőpróbák és a kihívások kedvelőinek ajánlott.

A SzemeSZTEr 2012. évi harmadik adását március 20-án 20 órától sugározza a Városi Televízió Szeged.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek