Bezár

Hírarchívum

Március 21.: tavaszi állásbörze, szakmai gyakorlati helyek börzéje

Március 21.: tavaszi állásbörze, szakmai gyakorlati helyek börzéje

2012. március 20.
3 perc

A Tavaszi állásbörzét a Szegedi Tudományegyetemen tizenhetedik alkalommal rendezi meg. A sikeres program idén kiegészül a harmadik Szakmai gyakorlati helyek börzéje elnevezésű rendezvénnyel. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központjában március 21-én, 9-17 óra között várják a hamarosan diplomázó vagy frissen végzett fiatalokat. Alább közöljük a részletes programot.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

XVII. SZTE Tavaszi Állásbörze és III. Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje

Időpont: 2012. március 21. (9-17)

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriuma (Szeged, Ady tér 10.)

 

Kifogás gyűjtemény? Hagyd otthon! Például: „Még nem vagyok végzős, ráérek ilyenekkel foglalkozni! Engem nem érintenek az ilyen jellegű rendezvények! Ez én diplomámmal elég könnyű lesz elhelyezkedni! Túl sok időt vesz el, hogy körülnézzek!”

TÉVEDÉS!!

Ez a TE rendezvényed, a TE igényeidhez igazítva, a TE érdeked!

Idén tizenhetedik alkalommal rendezzük meg az SZTE-n a Tavaszi állásbörzét, egybekötve a harmadik Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje rendezvénnyel. Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása. Az eseményen helyi, regionális és országos cégekkel egyaránt találkozhatsz. Itt a lehetőség, hogy feltedd kérdéseidet arról, amit mindig is szerettél volna tudni róluk. Használd ki az alkalmat és lépj kapcsolatba a kiállító cégekkel, add le az önéletrajzod vagy csak nézz szét! Egyszerű, nem?

A Szakmai gyakorlati helyek börzéje rendezvényünket két éve indítottuk útjára, mivel egyre nőtt az igény arra, hogy a munkaerőpiacra kilépő hallgatók szakmai gyakorlatok teljesítésének segítségével kellő munkatapasztalattal egészítsék ki megszerzett diplomájukat. A börze segít a személyes kapcsolat, benyomás kialakításában, így olyan gyakornoki helyekre jelentkezhettek, melyek hozzátok a legközelebb állnak.

Ha ez mind nem lenne elég, számos kiegészítő program közül választhatsz. Érdekes programokat ígérnek a cégelőadások, illetve Karrier Pizzák, amelyek keretében egy-egy közös pizzázás kiváló lehetőséget biztosít a közvetlen kapcsolatfelvétel kialakítására. A Tanácsadó Sarokban a Dél-Alföldi Grafológia Centrum, Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ és az SZTE Karrier Iroda munkatársainak közreműködésével lehetőség nyílik grafológiai, pályaorientációs és karrier tanácsadásokon való részvételre. Aki pedig elfárad a nyüzsgésben, az a Relax Sarok egyik zugában pihenheti ki magát, köszönhetően a Konzolsziget Constancia Kft. és a Szélvész Autósiskola Kft. közreműködésének, valamint nyereményjátékunk aktív résztvevői a Karrier Café-ban ereszthetik ki a fáradt gőzt. A programokról és a nyereményjátékról részletesen olvashatsz az oldal alján feltöltött dokumentumokban!

Ha közben bármi kérdésed akadna, állj meg a Karrier Iroda standjánál, mi készséggel útba igazítunk!

A rendezvényen gazdagodhattok kiadványunkkal, az Állásbörze Kalauzzal, amelyben összegyűjtöttük Nektek a kiállító cégek bemutatkozó anyagait, aktuális állásajánlatait, gyakornoki pozícióit, melyet a rendezvény után is bátran forgathatjátok!

 

A kiállító cégek listája:

ÁllásStart Magyarország Kft., Binga Kreatív Kommunikáció, CAS Software Kft., Chinoin Zrt., ContiTech Rubber Industrial Kft., Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja, Dél-Alföldi Grafológia Centrum, Epam Systems Kft., ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft., Factory Creative Studio, FrontEndART Szoftver Kft., GE Hungary Kft., Givaudan, Groupama Garancia Biztosító Zrt. Szegedi Területi Igazgatósága, HAESF Ösztöndíj Alap, HVG Karrier Plusz - Jobline, IBV Hungária Kft., IB Controll Kft., INDITEX (Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius), Információs Hivatal, LogMeIn Kft., Lupus Consulting Kft., Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft., Nokia Siemens Networks Kft., Océ-Hungária Kft., Pannonjob Kft., Richter Gedeon Nyrt., R&R Software Zrt., Szélvész Autósiskola Kft., Trenkwalder Kft.

Egyetemi egységek: Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, SZTE Alma Mater, SZTE ÁJK Karrier Iroda, SZTE GTK Karrier iroda, SZTE Karrier Iroda, SZTE Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, SZTE Európa-Tanulmányok Központ (EUROPE DIRECT Szeged).

 

Bővebb információ: www.sztekarrier.hu oldalon!

SZTE Karrieriroda

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek