Bezár

Hírarchívum

Lehetőségek a diploma után: partnertalálkozó az ÁJTK-n

Lehetőségek a diploma után: partnertalálkozó az ÁJTK-n

2012. november 10.
1 perc

A diploma utáni lehetőségek és munkakeresés megkönnyítését szolgálja az SZTE ÁJTK Karrier Iroda általl szervezett november 13-i úgynevezett partnertalálkozó.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Partnertalálkozóra várják a jogász hallgatókat és a leendő munkahelyi vezetőket november 13-án (kedden) 17 órakor a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara épületének Pólay előadótermébe. A rendezvény célja, hogy a joghallgatók tájékozódjanak a tanulmányaik befejezése utáni alternatívákról, tisztában legyenek a diploma megszerzése utáni elhelyezkedési lehetőségekkel, feltételekkel, s ennek ismeretében már egyetemi éveik alatt is tudatosan, célirányosan készüljenek a jövőbeli megmérettetésre.

Az SZTE Karrier Iroda felkérést előadóként elfogadta: Dr. Cseh Attila (Szegedi Törvényszék elnökhelyettes), Dr. Hámori Attila (Szegedi Ítélőtábla elnökhelyettes), Dr. Kertész József (Szegedi Ügyvédi Kamara, elnök), Dr. Kopcsányi Katalin (Szegedi Közjegyzői Kamara, elnökhelyettes), Dr. Polner Eörs (Csongrád Megyei Kormányhivatal, főigazgató), Dr. Varga Mihály (Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálat vezető). Előadásukban kitérnek majd a pályakezdő diplomásokat érintő, munkaerő-piaci elhelyezkedésre vonatkozó elvárásokra, szemléltetik a kiválasztás folyamatának egyes lépcsőit, ezzel is kis előnyhöz juttatva az eljövendő szegedi jogásznemzedéket.

A partnertalálkozó moderátora: Dr. Görög Márta egyetemi docens (SZTE).



SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek