Bezár

Hírarchívum

FSZ-est rendeztek a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon

FSZ-est rendeztek a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon

2013. április 19.
2 perc

Hagyományteremtő vetélkedőre került sor a Jugyu-klubban. Az április 16-i verseny résztvevői az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar felsőoktatási szakképzésein (FSZ) tanuló diákok voltak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Megmérkőzött egymással az informatikusok, a kommunikátorok, a csecsemő- és ifjúságsegítők, a gazdálkodók, az idegenforgalmisok, a szakügyintézők, valamint az oktatók csapata. Játékos és vicces feladatok során át vezetett az út a vándorkupa megszerzéséig, amely végül az informatikusok birtokába került. A rendezvény megszervezéséről és lebonyolításáról Jung Julietta elsőéves médiamoderátor szakos hallgatót kérdeztük.

 

- Hogyan jött az ötlet, hogy megszervezzétek az FSZ-estet?

- Rendezvényszervezés óra keretein belül jött az ötlet. Fizel Nikolett tanárnő már a félév elején leszögezte, hogy részt kell vennünk egy rendezvény megszervezésében. Feldobtuk az FSZ-es hallgatóknak szánt est ötletét, és a tanárnőnek nagyon megtetszett.

 

- Kik voltak a segítségetekre az előkészítésben?

- Elsősorban Fizel Nikolett tanárnőt emelném ki. A feladatok összeállításában, a résztvevők toborzásában sokat segített nekünk. Ő volt a „mentorunk”: tanácsokkal, instrukciókkal látott el bennünket. Mind ezek mellett a Jugyu-klub dolgozóit is fontos megemlíteni, ők is hozzájárultak az est sikeréhez.

 

- Te személyesen mikért voltál felelős a program megszervezésében és lebonyolításában?

- Az elején felosztottuk egymás között a szakokat. Így mindenkit tudtunk értesíteni az első FSZ-estről. Én az idegenforgalmi szakmenedzser csoportot riasztottam. Ugyanilyen stratégiával felelősöket jelöltünk ki a különböző feladatokhoz, valamint a zsűrizésből is kivettem a részem. Persze segítettük egymást, „mindenesek” voltunk.

 

- A résztvevőket elnézve nagy sikere volt az FSZ-estnek. Hogy érzed, megérte a befektetett erő és munka?

- Természetesen megérte! Mind az oktatók, oktatásszervezők és a hallgatók nagyon jól érezték magukat. A vetélkedőt mindenki élvezte, nagyon jó volt a hangulat. És persze a megmérettetések után következő buli is fergetegesre sikeredett, DJ Gesbin gondoskodott az est méltó befejezéséről!

 

- Jövőre is lesz FSZ-est?

- Kaptunk olyan visszajelzéseket, hogy lesz-e következő, és ha igen, mikor. Válaszként annyit mondhatok, hogy szeretnénk, ha hagyomány lenne az FSZ-est!

 

Pikó Ádám

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek