Bezár

Hírarchívum

Ismét SZTE-blokk a Telin TV-ben

Ismét SZTE-blokk a Telin TV-ben

2013. április 18.
1 perc

Folytatódnak a Szegedi Tudományegyetemet érintő témák a Telin Televízió műsorkínálatában. A csatorna a hét minden napján 20 órától változatos műsorokban foglalja össze az universitas történéseit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Telin Televízió továbbra is esténként, fél órás műsoridőben foglalkozik a Szegedi Tudományegyetemen zajló rendezvényekkel, tudományos előadásokkal és az oktatók bemutatásával.

 

Április 22-én az egyetem rektora, Szabó Gábor A lézerek múltja, jelene és jövője – a szegedi ELI-program címmel a lézerprojektről a Junior – Szabadegyetemen tartott előadását sugározzák. 23-án a Professzorok újabb adásában a meghívott vendég ezúttal Erős István gyógyszerészprofesszor. Április 24-én jelentkezik a Tudományra hangolva című műsor, 25-én pedig Szabó Gábor rendhagyó fizikaóráját tekinthetik meg a nézők. 26-án Duda Ernő Az immunrendszer stratégiái, az „idegen” és a „veszélyes” felismerése című előadását láthatják a Szemeszter műsorában, 27-én pedig újra jelentkezik az Egyetemi Nonstop. 28-án Simon Adrienn előadása zárja a Telin TV SZTE-blokkját.

 

A Szegedi Tudományegyetem hírei az adást követő délelőtt ismétlődnek a Telin Televízión.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek