Bezár

Hírarchívum

egyetem_arca_kiemelt

Somogyi Vivien az Egyetem Arca

Somogyi Vivien az Egyetem Arca

2013. április 18.
2 perc

Soha ennyi jogász szakos lány nem jelentkezett a Hökkentő hallgatói lap által szervezett Egyetem Arca szépségversenyre, mint az idén. A korona végül egy JGYPK-s fejére került. A titkárságvezető szakos Somogyi Vivien most először indult szépségversenyen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

DSC_5105– Tizenegyedik éve választjuk meg az Egyetem Arcát. Eddig legtöbbször BTK-s hallgató fejére került korona. Idén döntőrészt jogászok versenyeznek a mezőnyben – hallottuk Butora Sárától. A 2007-es Egyetem Arca immáron öt éve a szépségverseny főszervezője.

 

Marketingszempontból is hasznos, hogy az egyetemet a különböző rendezvényeken egy szép nő is képviseli. Felismerte ezt Pál József nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettes is, aki elvállalta a verseny fővédnökségét. Az SZTE Kommunikációs és Marketing Igazgatósággal, valamint az SZTE Média Centrummal együttműködési megállapodást is kötöttünk. Az Egyetem Arca így szerepelt már többek között a külföldi hallgatóknak szóló egyetemi kiajánlóban is – magyarázta a főszervező az április 17-én a JATE Klubban megtartott döntőn.

 

A versenyre idén 39-en jelentkeztek. Az internetes szavazás után végül 25 versenyző lépett színpadra hökkentős pólóban, majd estélyi ruhában. A zsűri soraiban ült többek között Révész Balázs marketing- és kommunikációs igazgató, Nádudvari Gabriella, a stíluskommunikátor-képzés alapítója és felelőse, Zakar Péter, a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola dékánja, R. Tóth Gábor, a Délmagyarország főszerkesztője és a 2012-es Egyetem Arca verseny győztese, Mihály Vanda.

 

DSC_5003– Az elmúlt egy évben rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtam, amit a címnek köszönhetek. Sokat szerepeltem, többek között díjátadókon konferáltam, ezzel gyakorlatot is szereztem – tudtuk meg a sajtótechnikus szakos Vandától, aki a zsűri szinte egyöntetű döntése alapján a bajai Somogyi Viviennek adta át a koronát.

 

A titkárságvezető szakos hallgató elárulta: ez volt az első szépségverseny, amelyen indult, így különösképpen örül az eredménynek. Vivien a korona mellé értékes ajándékokat is kapott a szponzorok jóvoltából: többek között egy hévízi hosszú hétvégét, bérletet a Hegyalja Fesztiválra, jegyeket a szegedi szabadtérire, kozmetikai utalványokat. Feladata: egy éven keresztül képviselni a Szegedi Tudományegyetemet különböző rendezvényeken. Többek között a gólyatáborokba látogat majd el, és a közelgő Juhász Gyula Napok háziasszonya lesz. Az Egyetem Arca 2013-as versenyén második udvarhölgynek Orbán Zsuzsannát, az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar hallgatóját választották, az első udvarhölgy pedig Mészáros Rafaella lett.

 

szöveg: Bobkó Anna

fotó: Tóth József


Egyetem_arca_2013_galeria
Az Egyetem arca versenyen készült további képek itt megtekinthetők
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek